Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Skoro ista grafika kao prošle godine, samo dodato stilizovano 23 i obojeno (ta plava nijansa mi se ne dopada nešto previše, ali nije loša), tako da što se mene tiče, mogu da ostave scenu kao prošle godine i samo porade na podu, da bude kvalitetniji i veći ekran, i naravno na rad kamera. Eventualno da dodaju neku kuglu iz slova E, da se nekako kreće, lebdi :D

• Like
Reactions: FFM
Da, objavila je na svom Instagramu.

INSTAGRAM POPULARNOST

Hurricane - hurricane_official (293k)
Tijana Dapčević - tijana.dapcevic (137k)
Angellina - angellinaofficial (105k)
Savo Perović - savo_perovic_je.deriste (75.5k)
CHEGI & Braća Bluz Bend - chegi.music (46.1k)

Frajle - thefrajle (35.9k)
Doris Milošević - ddorriss (26.1k)
Filarri - filarrimusic (17.1k)
Jelena Vlahović - jelena.vlahovic (15.9k)
Stefan Maljković Shy - stefanshyy (14.9k)

Ivona - ivona_iv (10k)
Luke Black - lukeblackmusic (9.9k)
Stefan Zdravković - princ_od_vranje (6.5k)
Nenad Osmanović (Duo Grand) - nenad.osmanovicc (6.4k)
Gift - giftband_official (6.2k)

Aleksandar Simić (Duo Grand) - aleksandarsimic1 (5.9k)
Filip Baloš - filip.balos (5.2k)
Zejna - zejnaofficial (4.6k)
Nadia - nadjvte (4.2k)
Boris Subotić - borisubotic (3.6k)

Bane Lalić - lalicbane (3.6k)
Andjela - andjeladespotovic (3.2k)
Dzipsii - dzipsii (3.0k)
Adem Mehmedović - sulltanbadem (2.5k)
Milan Bujaković - milan.bujakovic (2.3k)

Igor Vins - igor.vince (1.8k)
Angela Kassiani - angelakassiani_official (0.91k)
Eegor - eegorizam (0.82k)
Nađa - nadjaordagic (0.78k)
Igor Stanojević - mclarensrb (0.51k)

Hercenšlus - bend.hercenslus (0.35k)
Filip Žmaher - filip_zmaher (0.21k)
Empathy Soul Project - empathysoulproject (0.16k)
Egret - egretmusic (0.12k)
Mattia Zanatta - mattiazanatta_official (0.06k)

I to je upitno za neke, jer neko je došao do većeg broja pratilaca regularno, zbog karijere i pesama, zanimljivosti, a neki su više uložili u reklamu.

Skoro ista grafika kao prošle godine, samo dodato stilizovano 23 i obojeno (ta plava nijansa mi se ne dopada nešto previše, ali nije loša), tako da što se mene tiče, mogu da ostave scenu kao prošle godine i samo porade na podu, da bude kvalitetniji i veći ekran, i naravno na rad kamera. Eventualno da dodaju neku kuglu iz slova E, da se nekako kreće, lebdi :D
Scena prosle godine izgledala super, jedina zamerka sto ceo pod nije bio LED

Da, mada sam pre za manji pod ali sa kvalitetnijim ekranom, da bi se bolje videle animacije, nego lošiji ekrani da pokriju ceo pod, ako se mora birati.

Odlična grafika 👏
Nisam nestrpljiv što se pjesama tiče jer su mi naredni dani baš ispunjeni pa će taman fino četvrtak da dođe nakon toga svega

Italijan probija led na PZE.Lepo od RTS-a za redosled,ipak je Italija prošle godine organizovala ESC,takođe i na samom ESC uvek od 2016. prva zemlja koja saopštava poene je prošlogodišnji domaćin.

Po imenima, stvarno je prvo polufinale jače od drugog. Ali kad čujemo pesme možda se sve to preokrene.
Gde baš da stave Angellinu odmah posle Luke Black-a. Baloš dve pesme pre Blacka, a sve te pesme su najavljene kao bengeri, znači taj deo će da gori.

Bogami Tijana se izgleda ne šali ovog puta... Ko zna...

A ko je zapravo Duo Grand?

Meni zapravo zanimljivije za sada deluje 2. polufinale.. Posebno broj 11, Ivona Pantelić, lani mi se dopao njen zvuk, nekako drugačije od svega drugoh ponuđenog...

A ovo mi je zanimljiv tim definitivno:
Zejna - Rumba
muzika: Nikola Burovac
tekst: Miloš Roganović
aranžman: Darko Dimitrov

Iako sam je lani voleo sa baladom, naslov "Rumba" nije baš za mene, ali videćmo, tim ceo me zaintrigirao svakako..

Status
Not open for further replies.
Back