Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Eno na Tviteru napadaju Sarju da se učlanila u SNS, sad stvarno sve ima smisla, da ne kažem sunce sija drugačije...
A oni to zaključuju na osnovu čega?? Toga što je pevala ispred skupštine? Video sam i ja da je optužuju, a video sam i ko je optužuje pa je sve jasnije

Ne znam, meni stvarno nije bitno ništa o pevačima osim njihovih pesama. Znači da li je SNS, protiv abortusa, protiv vakcina, anti ovo, ono, ne zanima me. Ali mi je smešno da je neko i tu informaciju iskopao ili je izmislio u svojoj glavi. :D

A oni to zaključuju na osnovu čega?? Toga što je pevala ispred skupštine? Video sam i ja da je optužuju, a video sam i ko je optužuje pa je sve jasnije
pa neko verovatno zna i to pouzdano od kolega pre svega ..to se ne može sakriti, a običan puk sumnja baš zbog toga koncerta jer ispred skupštine ako nisi na strani režima i ne samo to nemožeš dobiti nigde ništa. Doslovno. Samo po zaslugama.

Ali ja i dalje tvrdim da to nije bitno . Voleo bi da mi se realno više svidela Cobijeva pesma. Šta Sara radi privatno , ih ..koga brige.

Bukvalno je to napisala osoba koja pljuje po Sari bez razloga od kad je javnoj sceni. Mi ne znamo da li je ili nije, ali svakako je preglupo optuživati nekog na osnovu tako banalnih stvari, a pevati za Novu Godinu ispred skupštine ne mora to da znači, radi svoj posao. Pevala je i Angellina za doček samo na BG na vodi, opet to samo znači da rade svoj posao

Bukvalno je to napisala osoba koja pljuje po Sari bez razloga od kad je javnoj sceni. Mi ne znamo da li je ili nije, ali svakako je preglupo optuživati nekog na osnovu tako banalnih stvari, a pevati za Novu Godinu ispred skupštine ne mora to da znači, radi svoj posao. Pevala je i Angellina za doček samo na BG na vodi, opet to samo znači da rade svoj posao
I da i ne i zna se kako se kod nas biraju podobni i nepodobni umetnici, ali potpuno nebitno u ovoj priči, barem meni.

Zaista bi bilo poželjno da ovi što se valjaju u tviter blatu i žive za taj otrov koji se nalazi tamo, prestanu da sve to prenose na ovaj forum. Pogotovo u maniru fejk zabrinutosti za Saru, a ustvari padaju u trans čitajući hejt tvitove o njoj.

👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 18. februar

Zoe Kida prestigla Konstraktu, a Boris Subotić se vratio u top 10. Najviše je napredovao Igor Simić, skokom od 6 pozicija. Zorja pala za jedno mesto u trendingu i sada je 8.

X7yVZWc.png

Zaista bi bilo poželjno da ovi što se valjaju u tviter blatu i žive za taj otrov koji se nalazi tamo, prestanu da sve to prenose na ovaj forum. Pogotovo u maniru fejk zabrinutosti za Saru, a ustvari padaju u trans čitajući hejt tvitove o njoj.
Bože, koliko je strašno reći ovako nešto o nekome...

Status
Not open for further replies.
Back