A oni to zaključuju na osnovu čega?? Toga što je pevala ispred skupštine? Video sam i ja da je optužuju, a video sam i ko je optužuje pa je sve jasnijeEno na Tviteru napadaju Sarju da se učlanila u SNS, sad stvarno sve ima smisla, da ne kažem sunce sija drugačije...
pa neko verovatno zna i to pouzdano od kolega pre svega ..to se ne može sakriti, a običan puk sumnja baš zbog toga koncerta jer ispred skupštine ako nisi na strani režima i ne samo to nemožeš dobiti nigde ništa. Doslovno. Samo po zaslugama.A oni to zaključuju na osnovu čega?? Toga što je pevala ispred skupštine? Video sam i ja da je optužuju, a video sam i ko je optužuje pa je sve jasnije
I da i ne i zna se kako se kod nas biraju podobni i nepodobni umetnici, ali potpuno nebitno u ovoj priči, barem meni.Bukvalno je to napisala osoba koja pljuje po Sari bez razloga od kad je javnoj sceni. Mi ne znamo da li je ili nije, ali svakako je preglupo optuživati nekog na osnovu tako banalnih stvari, a pevati za Novu Godinu ispred skupštine ne mora to da znači, radi svoj posao. Pevala je i Angellina za doček samo na BG na vodi, opet to samo znači da rade svoj posao
Bože, koliko je strašno reći ovako nešto o nekome...Zaista bi bilo poželjno da ovi što se valjaju u tviter blatu i žive za taj otrov koji se nalazi tamo, prestanu da sve to prenose na ovaj forum. Pogotovo u maniru fejk zabrinutosti za Saru, a ustvari padaju u trans čitajući hejt tvitove o njoj.
Volim tu ženu ko rodjenu majkuHVALA OLIVERI KOVACEVIC NA SVEMU IKADA
SRECNA NOVA 2115. GODINA!
Ali SRBIJA, SRBIJA lmaoOrigami soon #2!
Eleeem SKANDAL
To sam jaaaaaa!Ali SRBIJA, SRBIJA lmao![]()