6. Monika Linkytė - ovo mi uopste nije lose; svidja mi se ovaj prateci; pesma je mogla imati malo vise dramatike u kombinaciji sa dinamikom
7. The Pixls - uzivo i nije mi tako lose; s obzirom da mi deluje sigurno za razliku od nekih do sada, mislim da ima sanse za pf-e
8. Viktorija Faith - bas mi je lepo ovo izgledalo i zvucalo; sto se mene tice moze i da pobedi; ne bih se bunio
9. Agnė - kod mene prolaze ovakve "operske" numere
Posto nemam vremena; skraticu.
Petunija - zaista lepo, ali me pesma ne dotice; njoj nemam sta da zamerim
Gebrasy - dobra stvar, ali me nije odusevilo; mada mogu da vidim da bi ovo imalo sanse za finale
Mario Junes - ovo je vec ozbiljno, mada mi je nastup prazan; jedna od najboljih pesama veceras po men
Radujem se zato što obožavam Litvaniju na ESC i veća je šansa onda Ruta Mur da pobedi... Petunija je imala jako, jako lošu izvedbu, ne znam ustvari na osnovu l
čega se ona uopšte i svrstavala u neke favorote...
Ruta Mur je imala više glasova od Beatriche.. A Beatriche i Ruta su obe dobile 2X12 tako da ne znam zašto nju stavljaš kao favorita. Jer se tebi dopada više? Očigledno je da njih dve imaju podjednako prođu za sada, nebitno šta se meni dopada više, samo realno....
Petunija ....Mislim da Litvanci nisu svesni sta gube, ali sa druge strane Ruta ili Beatrič su sasvim ok. Beatrič ima sto bi se reklo super stage presence a Ruta je skroz zanimljiva sama po sebi
Petunijin nastup je hot mess. Vokalno tanka, haljina za cirkus, prateći vokali koji stoje u pozadini kao utvare u novogodišnjim haljinama i random lampa. Ne pratim ovo finale, ali se nadam da imaju nešto bolje u ponudi, inače je ovo siguran NQ.
Beatrich osvojila i tvt i žiri, izgleda da će ovo ili Ruta Mur u Liverpul ako je po naznakama, retko kad se u Litvaniji menjaju rezultati između polufinala i finala.
Sviđa mi se pesma, možda malko repetativno, ali zarazan bit.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.