Lignjoslav
Ekspert
Rasprava o tzv. Kosovu kao i svake godine...Šta se desilo ovde, pa ste se raspisali ovoliko?![]()
Rasprava o tzv. Kosovu kao i svake godine...Šta se desilo ovde, pa ste se raspisali ovoliko?![]()
Pa ja pre mislim da je prosle godine nenadano upala, potrudila se u kratkom roku da se spremi, a ove godine radi profi, kako je navikla stara garda. Ima odlican tim, pa ako se i desi uspeh, dobro i jest.
Tića ne može da se obuzda, jel joj ovo tizer za stajling?
A iza ide:
"Where do we go now?
To the sky, you and I, beautiful"
Such a funky, groovy gay number.. Underrated in 2014..
https://images.app.goo.gl/st1T6JMHzqLBSE4z6
Ali dolazo to sad na svoje.. Tića je gladna pobeda, dolazi po ono što joj pripada..![]()
Ne znam gde se razlikuje naš stav, osim malo u načinu kako je rečeno, ali to je to bro...Pa ja pre mislim da je prosle godine nenadano upala, potrudila se u kratkom roku da se spremi, a ove godine radi profi, kako je navikla stara garda. Ima odlican tim, pa ako se i desi uspeh, dobro i jest.
Pa vise sam mislio da ne ide toliko osvetnicki po pobedu, nego radi da izgleda sto bolje. Mada ja ne bih imao nista protiv i da pobedi.Ne znam gde se razlikuje naš stav, osim malo u načinu kako je rečeno, ali to je to bro...Tijana is coming, and I'm here for it!
![]()
Da li postoji osoba na ovoj planeti koja bi imala nešto protiv da LEGENDA Tijana Dapčević uzme glavnu nagradu?Pa vise sam mislio da ne ide toliko osvetnicki po pobedu, nego radi da izgleda sto bolje. Mada ja ne bih imao nista protiv i da pobedi.
Kada bi imala pesmu koja prevazilazi lokalne okvire, svakako da niko ne bi imao ništa protiv. U suprotnom, bi.
Ono sto sam ja cuo, to jeste moderan zvuk, koji od svega je najmanje lokalan.Kada bi imala pesmu koja prevazilazi lokalne okvire, svakako da niko ne bi imao ništa protiv. U suprotnom, bi.
Ja bih pre rekao da ima odlicnog producenta/aranzena koji je jedan od najtalentovanijih mladih producenata u Srbiji. A pametno je da je izabrala nekog novog i mladog.Tijana ima jaku autorku koja je napisala jednu od najboljih pesama prošle godine, tako da očekujem dobru pesmu a sad da li je pobednicka videcemo
A kakvu bi ti pesmu "ponudio" Evropi ili kome već..šta bi konkretno tebe zadovoljilo eto na primer u 2023. godini?Mnogo se moglo zaključiti na osnovu onog videa. Mislim da vrlo dobro znaš šta to znači. Ja uopšte ne hejtujem Tijanu, naprotiv, smatram je jednom od najoriginalnijih pevačica na ovim prostorima, samo sam konstatovao, i stojim iza toga, da kada je ESC u pitanju, ne bi mogla da ponudi nešto konkurentno. I ako se već pozivamo na taj video, na osnovu njega, nisam čuo ništa spektakularno, za razliku od vas, što je legitimno, zar ne?
Što bi se ja prijavljivao kada imamo Tićonija? Ne razumem...Dobro ljudi nema potrebe za tim. Ako neko vodi kampanju onda mu kazes sjasi, a ako neko iznese misljenje ne treba ga sikanirati tipa a sta bi ti poslao? A sto se ti ne prijavis kad si tako lep i talentovan?