Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nisam znao da li da okačim ovde ili u švedskoj temi. Na kraju ipak ovde.

5C16A8E1-7245-44A5-BF02-DB52FF7848F2.webp

Lepo je sto su svi ucesnici nahajpovani, valjda nece svi biti Danijel Pavlovic :censored:

• Like
Reactions: FFM
Ako pričaš o Danijelu u u kontekstu nastupa, slabo šta je moglo da izgleda dovoljno dobro 2018. na onoj sceni u Sava centru. Možeš misliti kako bi Konstraktin nastup bio kadriran :LOL: a inače pesma mu je bila među boljim.

Ako pričaš o Danijelu u u kontekstu nastupa, slabo šta je moglo da izgleda dovoljno dobro 2018. na onoj sceni u Sava centru. Možeš misliti kako bi Konstraktin nastup bio kadriran :LOL: a inače pesma mu je bila među boljim.

Pesma, pesma. Ubedjenost da ima pobednicku pesmu ESC-a, a ustvari okayish stvar za lokalnu upotrebu. Prelako se nasi pevaci zanesu.

Ali da, u onoj konkurenciji je bila medju boljima. U onoj konkurenciji.

Dobro, nadajmo se da sad neće biti onih koji će davati nerealne izjave. Sve je ok dok budu govorili da se nadaju top 10 na PZE i u slučaju pobede, ulasku u finale Evrovizije (mada o potencijalnom plasmanu na ESC-u ne treba ni govoriti pre nego što se završi PZE), osim ako imaju izuzetno dobru pesmu.
A mi da se nadamo da će na PZE ove novajlije imati bar upola dobre pesme kao ta Danijelova, da se ne razočaramo previše. :D

Savo najavljuje ludilo 🤔
https://instagram.com/stories/savo_...ource=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY=
" Mislim da sam svakim danom sve više uzbuđen, jedva čekam da vidim vašu reakciju jer je ovo prva pesma na kojoj sam toliko dugo radio, temeljno do svakog detalja. Ova pesma je moje iskustvo i zrelost. Nadam se da ćete to prepoznati i osetiti. Svi smo zajedno stvarali.. Zvukom pomeramo granice" (u slučaju da istekne stori)"

Status
Not open for further replies.
Back