Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Egret mi je predivan i mogu ovo da slusam, stalno.
Tijana potpuno vozi, nakon treceg slusanja vec se zaljubite u to.

Mozda jos Luke, ali prilicno mi je ostalo konfuzno i preterano pokusaj modernog.

Eegor, nzm... ja to nmg.. zm ato ali nmg
Milan Bujalovoc... pa ne hvala
Nadza previse je prazno nekako

Filip Baloš brutalan!
Džipsii isto odličan, Fillarri i Tića dobri, Anđa mora da mi se slegne. Black loš. Kristina Kovač sjajna.

Neki preliminarni utisci za sada.

Hmmm...onako na prvi utisak dosta nekonkurentne pesme za ESC. Dojmili mi se Luke Black, Angelina, Savo Perović xD nisu ni te pesme ono da padnem na dupe, al na blic onako izdvojio bih te.
Očekivao sam od ovog Princa da je zanimljiv, ništa spec običan folklorizam.

Prvih 8 pesama, ne gledam reakcije pa ako se razlikuje mnogo od drugih jbg :)

Mattia Zanatta i Angela Kassiani – Novi svet: Zapravo jako solidno, veoma neočekivano. Jedino malo jači refren. 7 / 10

Adem Mehmedović – Osmeh : I ovo mi se sviđa, chill beat u pozadini. 7 / 10

Nađa – Moj prvi ožiljak na duši : Zanimljiva melodija, samo mi malo bezlična pesma. 6 / 10

Tijana Dapčević – Mamim : Pesma za vožnju. Što ne znači da je loše, svakako veoma dobro. Iznenađem sam kvalitetom pesama do sada. 8 / 10

Princ – Cvet sa Istoka : Ovo za Grand veče napravio, bazično mi je ovo jako. Sviđa mi se instrumental u pozadini, koji izvlači malo pesmu 6 / 10

Filip Baloš – Novi plan drugi san : Bengerčina. Nije razočarao :) 9 / 10

Filip Žmaher – Čujemo se sutra : Čak ni ovo nije užas, mnogo bolje od očekivanja. Synth beat u pozadini, vidim da je to neka tema PZE za sada. 7 / 10

Luke Black – Samo mi se spava : Sviđa mi se elektronika u pozadini, ovo obećava. 9 / 10
Angellina – Lanac : Dobro je ovo, mislim da će imati manje problema sa ovim nego sa Origamijem. 8 / 10

Empathy Soul Project – Indigo : I ovo mi se sviđa, podseća malo na Buč Kesidi. 7 / 10

Stefan Shy – Od jastuka do jastuka : Zarazna melodija, i instrumental isto jako dobar. 8 / 10

Hercenšlus – Vremenska zona : Prva pesma koja mi se ne sviđa. Instrumental je ok. 4 / 10

Savo Perović – Presidente : Očekivao sam da bude užas, pozitivino iznaneđenje. Jeste treš, ali matrica baš vozi. 8 / 10

Igor Stanojević – Iza duge : Ovo me podseća kao pesma iz nekog starinskog filma, nije loše. 6 / 10

Boris Subotić – Nedostupan : Suvi kvalitet, za mene lično bolje miljama nego pesma prošle godine. 9 / 10

CHEGI & Braća Bluz Bend – Svadba ili kavga : CHEGI za kraj da razmrda scenu. Iskreno mi je malo ispod očekivanja, pogotovu gledajući konkurenciju. 7 / 10

Zaključak: Ako je gledati samo po prvom polufinalu, ovo je ubedljivo najbolji izbor do sada. Svaka čast RTSu!❤️

Status
Not open for further replies.
Back