Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U vezi srpskog nacionalnog finala svake godine imamo poboljšanja, bolje pjesme, bolji vizuelni identitet, raznolikost žanrova, još nam samo fali tolerancija na tuđe mišljenje i da pojedinci ne kevću ako se nekome ne sviđa njihov favorit.

“MENI je ovo baš baš bzvz i sve MI je jeftino”

Prouči ove dvije riječi napisane caps lockom. Uživaj u Savi, znalče za forumska lupetanja! 🙃
Ma sve ok, vazno je da ste se ti i Mrm slozili 😉

@Marko

Nemoj odgovarati dalje, čemu, nema potrebe, ipak je on/ona na VEĆEM nivou.. 😉

Ako ode Princ, sirijska i alzirska dijaspora ima da odlepe 😍
Da promeni naslov u Hej Habibi imali bismo 3 zaredom nazive pesama na stranim jezicima koji nisi engleski. And I find that beautiful.

Ono što me raduje je da su svi takmičari od prošle godine koji su došli i ove došli sa nečim boljim i sa ozbiljnijim stavom (mada Bane Lalić mi je tu negde, ne znam šta mi je gore lol)

U vezi srpskog nacionalnog finala svake godine imamo poboljšanja, bolje pjesme, bolji vizuelni identitet, raznolikost žanrova, još nam samo fali tolerancija na tuđe mišljenje i da pojedinci ne kevću ako se nekome ne sviđa njihov favorit.
Ako se tvoj komentar odnosi na moje predhodne raspravke, odmah da razjasnimo da Savo meni nije favorit, ali sam komentarisao da nije uzas i medju najgorim, uporedjujuci sta sve imamo ponidjeno on je ispao jos i super, a niko nista specijalno od njega nije ocekivao.

Meni Filip najbolji, Luku čekam nastup
Al na kraju jedino što sam zapamtila je Como tu, como tu...🤣

Status
Not open for further replies.
Back