Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa da, kad ima ovoliko brzih pesama bukvalno.

2019. Nevena samo pustila Sasku i Dzenana da se upropaste nastupom, stala, pevala i pobedila
S tim što je Saška imala odličnu koreografiju plesača. Onaj kraj i dalje volim da pogledam i cela ta simbolika roditelja... Uh. A onda krindž backdrop, krindž ona, bade mantil, užas.

Kod Sare Jo sam znao da mi se pesma neće dopasti ni nakon nastupa (mada nakon onakvog svakako ne bi), ali Luku baš čekam da vidim u paketu i zato sa strane ćutim i ne komentarišem.
I ja ostavljam prostor da me Luka oduševi nastupom, ako to sve odradi kako treba, srećno

Probao sam još jednom Luke Black, ali ne, ne dojmi mi se aranžman, kompozicija, ništa nije krojeno za mene ovde, emocija isto, boja glasa, ne vredi.. :(

Boris Subotić - "Nedostupan" - ovo je dobro, mnogo bolje od lani, mislio sam da će opet biti dosadnjikavo, ali ne, fino je, kombinacija strofa i refrena koji je moderniji stil, a opet je svedeno, dao sam mu 8/10

Meni je Nađina pesma divna... Zvuči jednostavno, iskreno... Tekst je lep.. Baš me je prijatno iznenadila..
Inače, favorit mi je Luka ali mislim da aranžman mora da bude još efektniji.. Amsterdam mi je bolja pesma..

Meni je "too sweet" u teenage fazonu, tekst je ok na početkiu, a od "krkača" pa na dalje ne mogu stvarno.. Dao sam joj 6/10, razlikuje se, nije loše..

Savo Perović (Presidente) - Tekst mi je krš, muzika OK. Može da prođe (y) Čekamo nastup. Jel Ivana Peters peva ove etno prateće vokale? 6/10

Milan Bujaković (Fenomen) - Kao i mnogi razočaran sam :( U odnosu na Niti ovo je je baaaaš slabooo.. 5/10

Eegor (Starac dana) - Jedno od iznenađenja, zanimljivo je, donekle mi se sviđa :D 7/10

Nađa (Moj prvi ožiljak na duši) - Predivno :love: Glas, muzika, tekst... (jedino one krkače, ali dobro) 8/10

Sačekaću par dana pre nego što napišem svoj Top 10. Ali pesme su od-li-čne, Bogu hvala ima između čega da se bira.
Trenutno samo znam da ne bih voleo da idu Hurricane ili Savo Perović jer su te pesme dobre ali za lokalno tržište, ovo ostalo od favorita MO-ŽE.

Bravooo, Bebi! Znao sam da će te osvojiti pastirski pop folk!
Volim ja ruralni pop, samo mislim da mi prvobitna reakcija bila ne mogu etno.
Inače, deluje mi da mi se zapravo nijedna pesma ne sviđa nego se teram da mi se nešto dopadne. Pomešana osećanja danas i dalje imam temp.

Duo Grand (Viva La Vida) - Ova pesma je haos 😫 Mešavina svega i svačega, turbofolka, opere, Ivana Kurtića, Maneskina itd... 3/10

Princ (Cvet sa istoka) - Moram priznati i ovo mi je iznenađenje. S obzirom na tim koji je radio pesmu nisam očekivao nešto posebno, ali ovo prija ☺️ Vrlo lepo 7/10

Ivona (U noćima) - Iskren da budem, Znam mi je duplo bolja i mom ukusu više odgovara 😇 Ali dobra je i ova 7/10

Filip Žmaher (Čujemo se sutra) - Pa šta reći, ne znam ni sam 😌 3/10

Sada kad sam VEOMA PAŽLJIVO preslušao Luku Crnog moram se izjasniti:
Ovu pesmu doživljavam kao nešto što bi nas definitivno istaklo, objektivno moram reći da je kvalitetno, ali da ja ovo slušam kad sam sam sa sobom nikad u životu. Ali nekad se morate odreći i sopstvenog ukusa zarad višeg dobra lol i navijati da ode ono što ima šanse da najbolje prođe, eto tako ovu situaciju vidim.
Bolje bi mu bilo da je spremio ČUDO na sceni.

Status
Not open for further replies.
Back