Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ovo ako nije sadašnji, onda je sigurno budući muž Zorice Pajić.
Ja za Zorju prvi put cujem. A u Sarinu pesmu sam se razocarao ocekivao sam nesto bas jako a dobili smo nista. Samo namesteni ziri moze sa joj da 12.

Nadam se da nećemo ponoviti istu grešku kao 2013. Samo ću to reći. 😁
Pa tu je valjda ziri da to spreci nadam se 😅

Koliko se ja razumem u etno, on valjda uvek isto zvuči, osim kad se kombinuje s drugim žanrovima. U tome i jeste fora etna.

Mislim da su ove 3 na sceni sa Zorjom potpuno nepotrebne, sad imam osećaj da će raditi nastup na fazon molitve. Pretpostavljam da će pevati Sanjine prateće takodje, tj sigurno će, bolje da je za sad ostavila ovako sa Sanjinim glasom, od tog dela baš dobijem chills.

Zapadni evropljani su kultur-rasisti, njima ovo etno pevanje deluje primitivno.

Kad smo kod etna, Oro iz 2008. zvuci skuplje i savremenije od Zorje. Nije do zanra, do producenta je.
A zanimljivo kako vam ona digitron verzija HLV nije smetala, čak ste napadali narod koji je imao prigovore na račun one sramotne produkcije. 🥲

Pre 2 godine su mi se smejali kad sam pričao o produkciji HLV, danas sve sami masteri inženjeri produkcije. 😍

A zanimljivo kako vam ona digitron verzija HLV nije smetala, čak ste napadali narod koji je imao prigovore na račun one sramotne produkcije. 🥲
Ja se prvi sprdao na racun digitron antonica iako volim pesmu. Nikog ja nisam napadao, molim lepo.

Meni je to bilo uzasno.

Zapadni evropljani su kultur-rasisti, njima ovo etno pevanje deluje primitivno.
Hm, to se definitvno zove "etno" kod njih, samo je pitanje kako ce to izgovoriti. Mislim da je blizu primitivnog, ali bih pre rekao egzoticno.

Ma ne bih rekao da im deluje primitivno već dosadno. Reći će da je lepo i onda će zaboraviti i na nastup i na pesmu
Zorja ubija kako peva niko nece ostati ravnodusan na njen glas. Sa druge strane kome ce se svideti saputanje i recitovanje jedne pesme u kojoj se ama bas nista nedogadja u celoj pesmi bruji carsija!

To više govori o njihovoj konkurenciji te godine
Happy So Excited GIF by TikTok

Zorja ubija kako peva niko nece ostati ravnodusan na njen glas. Sa druge strane kome ce se svideti saputanje i recitovanje jedne pesme u kojoj se ama bas nista nedogadja u celoj pesmi bruji carsija!
Mislim da se podrazumeva da znaš da pevaš ako ideš na evroviziju i da možeš dobro da izneseš svoju pesmu, nije to ništa toliko vredno pažnje, makar na evroviziji. Dobar glas ne donosi glasove.

Status
Not open for further replies.
Back