Ja za Zorju prvi put cujem. A u Sarinu pesmu sam se razocarao ocekivao sam nesto bas jako a dobili smo nista. Samo namesteni ziri moze sa joj da 12.Ovo ako nije sadašnji, onda je sigurno budući muž Zorice Pajić.
Pa tu je valjda ziri da to spreci nadam seNadam se da nećemo ponoviti istu grešku kao 2013. Samo ću to reći.![]()
Opet je bolja od SareKad smo kod etna, Oro iz 2008. zvuci skuplje i savremenije od Zorje. Nije do zanra, do producenta je.
A zanimljivo kako vam ona digitron verzija HLV nije smetala, čak ste napadali narod koji je imao prigovore na račun one sramotne produkcije.Kad smo kod etna, Oro iz 2008. zvuci skuplje i savremenije od Zorje. Nije do zanra, do producenta je.
Ma ne bih rekao da im deluje primitivno već dosadno. Reći će da je lepo i onda će zaboraviti i na nastup i na pesmuZapadni evropljani su kultur-rasisti, njima ovo etno pevanje deluje primitivno.
Ja se prvi sprdao na racun digitron antonica iako volim pesmu. Nikog ja nisam napadao, molim lepo.A zanimljivo kako vam ona digitron verzija HLV nije smetala, čak ste napadali narod koji je imao prigovore na račun one sramotne produkcije.![]()
Odlično.Ja se prvi sprdao na racun digitron antonica iako volim pesmu. Nikog ja nisam napadao, molim lepo.
Meni je to bilo uzasno.A zanimljivo kako vam ona digitron verzija HLV nije smetala, čak ste napadali narod koji je imao prigovore na račun one sramotne produkcije.![]()
Hm, to se definitvno zove "etno" kod njih, samo je pitanje kako ce to izgovoriti. Mislim da je blizu primitivnog, ali bih pre rekao egzoticno.Zapadni evropljani su kultur-rasisti, njima ovo etno pevanje deluje primitivno.
Zorja ubija kako peva niko nece ostati ravnodusan na njen glas. Sa druge strane kome ce se svideti saputanje i recitovanje jedne pesme u kojoj se ama bas nista nedogadja u celoj pesmi bruji carsija!Ma ne bih rekao da im deluje primitivno već dosadno. Reći će da je lepo i onda će zaboraviti i na nastup i na pesmu
To više govori o njihovoj konkurenciji te godineA zanimljivo kako vam ona digitron verzija HLV nije smetala, čak ste napadali narod koji je imao prigovore na račun one sramotne produkcije.![]()
Mislim da se podrazumeva da znaš da pevaš ako ideš na evroviziju i da možeš dobro da izneseš svoju pesmu, nije to ništa toliko vredno pažnje, makar na evroviziji. Dobar glas ne donosi glasove.Zorja ubija kako peva niko nece ostati ravnodusan na njen glas. Sa druge strane kome ce se svideti saputanje i recitovanje jedne pesme u kojoj se ama bas nista nedogadja u celoj pesmi bruji carsija!