Ja se sve nadam da ce neko odustati i da ce zamena biti pesma koja će biti pobedničkaOd svega ovoga za sad ja ne vidim nikoga kao pobednika i kao našeg predstavnika... Sve je ok, ništa nije wow... Prošle godine jeste bio lošiji kvalitet generalno, ali je bilo 4, 5 pesama koje su bile za pobedu... Sada su bolje pesme, ali sve plivaju po proseku... I da... Mozda niko nije video Konstraktu kao pobednicu otpočetka, ali se stalno provlačila njena genijalnost, delovi teksta, interesovanje za tumačenje pesme, catchy delovi pesme, Megan Markl i sl.
Ima malo srpskog i ovde:Ово је Луки први пут у животу да је певао нешто на српском, апсолутно је непознат домаћој публици и јавности и узевши све то у обзир, а посебно чињеницу да је и ова песма већином на енглеском и да је тотално другачија од свих осталих, он је деф привукао највише пажње.
Ma kakvi meltdown-ovi, od prošle godine zbog Konstrakte ljudi sada štobsereklo znaju za jadac i šta zapravo obećava u novoj eri Srbije na ESC (što kažeš, ako pobedi), pa su već na vreme vidi se polako krenuli da uskaču na Lukin voz iako ne vajbuju s pesmom (i sreća pa nećemo čitati komentare kao za Saru "terate se na silu da vam se svidi" lol). Očekujem uskakanja na njegov voz sve više, a do marta će ovde 95% ljudi da lukblekuje sve u 16Mislim da se u slučaju da Luka pobedi više radujem meltdown-ima ovde nego samoj njegovoj pobedi lol
Kojoj publici je poznat? Ima li karijeru van Srbije?Ово је Луки први пут у животу да је певао нешто на српском, апсолутно је непознат домаћој публици и јавности и узевши све то у обзир, а посебно чињеницу да је и ова песма већином на енглеском и да је тотално другачија од свих осталих, он је деф привукао највише пажње.
E uoravo se meni ovo ne dopada.. Ali dobro, zato što ja nikad tako ne gledam..Ma kakvi meltdown-ovi, od prošle godine zbog Konstrakte ljudi sada štobsereklo znaju za jadac i šta zapravo obećava u novoj eri Srbije na ESC (što kažeš, ako pobedi), pa su već na vreme vidi se polako krenuli da uskaču na Lukin voz iako ne vajbuju s pesmom (i sreća pa nećemo čitati komentare kao za Saru "terate se na silu da vam se svidi" lol). Očekujem uskakanja na njegov voz sve više, a do marta će ovde 95% ljudi da lukblekuje sve u 16![]()
Ako cemo mak na konac, zena postuje struku, kolege i mladje i starije, festival i jedan od najbecih profesionalaca koji se pojavi na probama. Mozda nema sansu za pobedu ( a ni to nije iskljuceno, jer ima te pesmo nesto zarazno), ali sigurno esc je probala i zna, ozbiljanih pesama zadnjih 20 godina i da je srece da pola takvih imaju to u buducnosti. Cenim hrabrost i da i nakon toliko godina ima muda da dodje medju novim generacijama i pokaze da uvek moze doneti drugaciji zvuk.
Meni ne smeta, u smislu nije mi za osudu jer fakat je ko god da pobedi (ili i nešto pre toga ako/kad bude očigledno ko pobeđuje), ljudi će tada to uzeti zdravo za gotovo, do tada izvrteti pesmu mnogo puta, tvrditi da je to najbolji izbor (jer će najverovatnije objektivno i biti), i na kraju krajeva ionako iskreno stati iza pesme i nastupa koji predstavlja njihovu zemlju.E uoravo se meni ovo ne dopada.. Ali dobro, zato što ja nikad tako ne gledam..
Plus su neki već priznali da pokušavaju na silu da im se dopadne Luka ovde na temi, nova era zaista!Ma kakvi meltdown-ovi, od prošle godine zbog Konstrakte ljudi sada štobsereklo znaju za jadac i šta zapravo obećava u novoj eri Srbije na ESC (što kažeš, ako pobedi), pa su već na vreme vidi se polako krenuli da uskaču na Lukin voz iako ne vajbuju s pesmom (i sreća pa nećemo čitati komentare kao za Saru "terate se na silu da vam se svidi" lol). Očekujem uskakanja na njegov voz sve više, a do marta će ovde 95% ljudi da lukblekuje sve u 16![]()