Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Muskarcina je postala evergin. Bulvalno svi znaju tu pesmu. Ja sam šokiran. I profesori sa univerziteta znaju.
Znaju za nju as in Izazvala je reakcije i svi su hteli da vide sta je to vs. postala je hitcina?

Poređenje Romale Romali i Muškarčine je isto kao da se porede biftek i posebna kobasica, koja uopšte nije posebna, a ni Sarina pesma.

• Love
Reactions: FFM
Ma hitcina je. Zapevaj je bilo gde svi znaju pesmu.

Sad nije mozda hit na nivou Romale romali jer je zvuk cudniji ali je hitcina

Ma hitcina je. Zapevaj je bilo gde svi znaju pesmu.

Sad nije mozda hit na nivou Romale romali jer je zvuk cudniji ali je hitcina

U jednom određenom krugu ljudi jeste hit.
Drugi bi mogli da je stave u isti rang sa Hercenšlus bendom.

Zvuk nije samo cudniji, vec je takodje nekako neprirodniji jer je pretenciozno i sklepano "na umetnost".
Mislim da je jedinstveno i da je postalo hit, jeste - nema greske. Ali nema tu lakocu i apsolutnu hiticnost Romalea.

Trebala mi je čitava svetlosna godina da pročitam šta ste sve pisali i to iz delova. Elem, meni su se malo slegli utisci od četvrtka pa mogu više toga reći. Zimi zami zumi u glavi mi je već dva dana, meni ostalo ništa nije leglo. Vidim da se favorizuje Luka meni je pesma toliko neslušljiva, živo me interesuje kako će zvučati uživo. Zejna i Savo su me pozitivno iznenadili ,po mom mišljenju lošiji izbor nego prošle godine. Favorita nemam a možda i bolje ,ostavljam prostora da vidim u martu šta će biti.
Ovo su moje ocene u toku preslušavanja bile:
Boris Subotić 4/10
Zejna 6/10
Hurricane 8/10
Savo 4/10
Angellina 4/10
Ivona 4/10

Ostale su bile jedinice i dvojke, baš sam bio razočaran. Malo sam možda poboljšao utiske ali slabo i dalje. Ko god da nas predstavlja svejedno mi je. Svakako u nastupima je ključ, a vidim da su mišljenja podeljena i što se tiče samog izbora i favorita. P.s. da je Sara išla ove godine ne bi bilo sumnje ,ona bi dobila pobedu.
Inače ne znam kako imate vremena ali svaka čast za ovo rangiranje pregleda, praćenja svega reakcija ,mreža. Ja se nisam sastavio od obaveza pa šta pohvatam usput vidim. Bar ovde se informišem, svaka čast 😂👏🏻

Status
Not open for further replies.
Back