se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Mene mnogo zanima Loreen, JHF nije jak kao što sam očekivao tako da mislim da bismo mogli imati Loreen na ESC. Osim ako opet nije previše otišla u neki eksperiment.

Mene mnogo zanima Loreen, JHF nije jak kao što sam očekivao tako da mislim da bismo mogli imati Loreen na ESC. Osim ako opet nije previše otišla u neki eksperiment.
Ih, baš te predvidljivo zanima, to nije zanimljivo uopšte... :)

Mrmčilo MF mi je najdraže takmičenje koje gledam, a Loreen druga najdraža švedska osoba, sav sam generičan i predvidljiv.

Odgledah Jonov nastup uživo, nešto mi nije delovalo najsigurnije, iako je pesma vrhunska. Tone mi se ne dopada, a ni ostali nisu nešto, eventualno Viktor.

Izgleda da će kvalitet pesama ipak biti u rangu prošlogodišnjih.

Ja imam osjećaj da se Jon konstantno borio sa intonacijom, stalno je mijenjao visinu kojom pjeva.

• Sad
Reactions: Mrm
Kugla predvidela još veći smor od pesama za sledeća dva polufinala.

American contest se ugasio. Nekako mi se cini da bi mozda Bjorkman mogao da se vrati, deluje da sad i on treba MFu, i MF njemu.

A kanadsko i karipsko takmičenje?
Zar nisu i njih potvrdili?

Prvo grupa nije na mene ostavila neki dobar utisak. Nije mi se nista izdvojilo. Mozda su mi jos najzaniljivije bile Eva Rydberg & Ewa Roos.

• Like
Reactions: Mrm
Oooo meni na osnovu isečaka 2. polufinale koje će opet da "pljuju" vrv, baš dobro... 🤓😁

1. Uje Brandelius - "Grytan" 10/10 - o da, to je taj "non MF" entry koji se čekao, ne samo ove godine već par sezona sigurno, iako sam video da je sam pisao pesmu, nisam verovao da će otići baš ovoliko od MF zvuka.. 😃 Šanse: svi znamo šta očekuje ovu pesmu, ali hajde da budem pozitivan do samog kraja..😁

2. Tennessee Tears - "Now I Know" 10/10 - i ovde se ostalo "verno zvuku" ali je ipak sa malo anthemic vibe prilagođeno i MF, no svakako se nećemo žaliti.. 🤠🤠🤠 Šanse: mislim da može u polufinale

3. Panetoz - "On My Way" 10/10 awwwww good old Panetoz, sa osmesima na licu, spremni da uvesele sve i svakog.. Refren je ovde baš catchy, ide i neočekivano u nekom DR Alban pravcu, malo kao taj 90-e vibe, što nije loše uopšte u ovom slučaju, šanse: mislim da može u polufinale

4. Eden - "Comfortable" 9/10 - nisam znao ovde šta baš da očekujem, baš je cosy, ušuškano, onako po mom ukusu, dopada mi se i boja glasa, i dalje mislim da je ovo potpuno šanse bez, nažalost...čak mislim da je "Grytan" sa većom šansom od ovoga..

5. Maria Sur - "Never give up" 9/10 - okay, the big ballad with cheesy lyrics is in the room, pazi svi smo realno znali tačno šta da očekujemo od ovoga, vokal deluje baš dobro, videćemo samu interpretaciju, od iste će zavisiti da li je ovo "semifinal material only" ili ima neke šanse da se zakači na "voz za dalje", polazna osnova za polufinale je tu, mislim da tamo i putuje, za sada....

6. Theoz - "Mer av dig" 6/10, očekivano, "li-la" nije tako loše, nije baš za mene, šanse: 90% DTF

7. Wiktoria - "Where have you been" 5/10 - i još jedno pojavljivanja, još jedno DTF skoro pa izvesno, ali još jedan plasman negde na sredinu finalu i još jedan eurofan heart meltdown u najavi, sad samo ne znam u kojoj meri, koliko je i nekoj "bazi fanova" ovo postalo već "otrcano" to ćemo da vidimo.. 😃

Wiktoria propala, ubedljivo njena najgora mf pesma.
Ostale ucesnike nesto ne bih ni preslusavao, ne interesuju me previse, zna se da su smor pesme.

Ne bude li Loreen izvadila situaciju, mozda kazemo pa pa Svedskoj vec u utorak uvece.

Ne bude li Loreen izvadila situaciju, mozda kazemo pa pa Svedskoj vec u utorak uvece.
Mislim da bi sa JHF prošli u finale, ali bi tu svakako bili na istorijskom minimumu od NQ u 2010.

Back