hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Prosto je - ide pesma koja se ne sviđa većini fanova.

Meni je i dan danas utisak izbor Lahora i Darije Kinzer, pored Žaka koji je imao pesmu koja bi i dan danas bila konkurentna. Znači, to mi je wtf momenat do današanjeg dana.

Godinama sanjam dan da Rozga ode na ESC, bilo s nekim bopom, bilo s baladetinom, njoj sve stoji, ali jbg, nece se desiti nikada

Meni je i dan danas utisak izbor Lahora i Darije Kinzer, pored Žaka koji je imao pesmu koja bi i dan danas bila konkurentna. Znači, to mi je wtf momenat do današanjeg dana.
Bukvalno, ta Žakova pesma bi i danas zvučala zanimljivo.

Da čudno,ali mislim da su te godine htjeli poslati bržu pjesmu na engleskon nakon niza neuspjeha.

Godinama sanjam dan da Rozga ode na ESC, bilo s nekim bopom, bilo s baladetinom, njoj sve stoji, ali jbg, nece se desiti nikada
Ne govori to 😭😭😭

2007 išla na koncept bajke, nije prošla. Bajka 2009. najubjedljivija pobjeda. Ne poredim, samo sam primjetio.

Top 5 bez ikakvih problema, pesma je vrh. Vrhunac neukusa i kiča su pokazali tada, još kada se setim blamantnog nastupa Kinzerice... užas.

Nama je kući Darijin nastup i dalje predmet sprdnje, zbog mađioničara naravno, ali cijenim nju jer mi svake godine čestita rođendan na Fejzbuku

Top 5 bez ikakvih problema, pesma je vrh. Vrhunac neukusa i kiča su pokazali tada, još kada se setim blamantnog nastupa Kinzerice... užas.
Kajzerica je zato i dalje meme među fanovima. Salad break!

Rozga skoro svake godine imala najbolju pjesmu na Dori i nikad nije izabrana, Hrvatska zbog toga zaslužuje još 10 uzastopnih ispadanja.

Meni ona više nije želja, ali svakako je davno rekla da neće nikad ići jer ne želi taj stres hoće li proći ili ne

Zapravo je baš tužno što u principu valjda jedina od tih “većih” imena uz Grašu nije otišla na ESC, a išle tamo neke Klape, Darie Kinzer i Mie Dimšić

Oduustala je nakon što prvi put Hrvatska nije prošla u finale.Mislim da je nje više toga strah da ne uđe u finale.

Uglavnom poanta svega je da smo MOGLI biti ESC powerhouse, ali nije nam se dalo.
Zauvijek hvala teti Kseniji Urličić što je devedesetih namještala gotove sve odlične pobjednike, lobirala po Europi i dogovarala poene s europskim žirijima 🙏

Luka Nižetić - Proljeće bi tako pokidalo da je otišlo 2005e, sjajna pesma.

To je najbolja Dora ikad, ja mislim da bi 3-4 pjesme prošle bolje od Novkovića, iako je i on skupio dosta bodova

Back