Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ma nije ono moje mišljenje, nego šta mislim da će ljudi pisati kad pobijedi 😂
To već i nije nemoguće. 😉
Čak kako vreme prolazi a početak marta se bliži, nešto mi i ne deluje nemoguće da će Zejna možda i za Liverpul da se bori te iako bi bila pristojan predstavnik, tekst pesmi baš fali, na žalost. 😕
Ritam u stilu Gypsi kingsa vole sve generacije i svuda jer pokreće i tera na korak, mnogima budi sećanje na lepše dane, jedina je u tom nekom stilu ove godine (izdvaja se automatski) i skroz je pozitivna stvar na prvu a Zejna pritom kida vokalno, nije operissna od pokreta. Teško da će omanuti nastupom iako nikakve inovativnosti ne očekujem jer pesma to ne nudi i nastup je skoro pa predvidiv.
Sa druge strane su mnogi ove godine otišli u nekom manje/više dens fazonu ili pravcu balada gde ce se "progutati" medjusobno na sceni a prosečnom gledaocu pa i potencijalnom glasaču (svako može pritom glasati !!!) Fillari, Filip ili Stefan su skoro do sasvim nepoznati, Savo polupoznat (blaga prednost u startu), Luka takodje anonimus za 90% ljudi. 😁
Mnogi, čitah, aludiraju da su pojedini ovde (pronadjoh se) 😁 ,,opterećeni" traženjem neke neobičnosti, izdvajanja pesme ,,po svaku cenu" , autentičnosti i ne znam čega još a pritom navodno niko ne obraća pažnju na preslatku Nadju, presladak tekst itd, itd.
ESC je takmičenje pre svega (zaboravlja se ta činjenica prečesto ovde), vodi se nekim ličnim emocijama što je lepo ali nije ni pametno a još manje daje rezultat.
Aman, pa meni je Pupić (da se ne zeznem sa EgRegor opet)😁 ponudio miljama najkvalitetniju stvar ovog PZE što bi verujem svaki iole potkovan muzičar mogao da potvrdi samo i skine mu kapu, gde od A do Š nema ni greškice a kamo li greške u samoj strukturi ili bilo kom aspektu pesme. Ali je pesma nekonkurentna za sam ESC (ne smem baš da tvrdim) 😉, no' ovde je sem od pojedinaca skoro pa nezapažena. Pupić pritom jako pristojno izgleda i nema sumnje da će uživo izvući maksimum iz pesme.

Da predstavimo i ekipu sa kojom će Filip Žmaher nastupiti.
Sleva na desno: Milan Popović (gitara), Katarina Popović (bubnjevi), Filip Žmaher (vokal), Jovana Kadić (klavijature) i Lara (bas gitara).

Inače, Milan i Katarina su bračni par, a Jovana i Lara dolaze iz muzičke škole Master Blaster.

kXzzDd0.jpg

Nema nikakve srpske dijaspore, to je mit, da je ima ne bi Božana bila tipa 14-a na TVT-u.
Ono čega ima je da žiri neće glasati za nas ni u snu šta god da ode.Bar ne u nekom značajnijem broju.
gospodin vučić radi na glasovima žirija ove godine, a što se dijaspore tiče, jedino sam ovde čuo te pokušaje da se unize naši plasmani kao zbog dijaspore i sl. pa oduzmimo raznoraznim državama neke njihove sigurne glasove što od dijaspore što od komšija pa ćemo da vidimo šta ostane. ispade Srbija ima najjaču dijasporu u Evropi.

Sleva na desno: Milan Popović (gitara), Katarina Popović (bubnjevi), Filip Žmaher (vokal), Jovana Kadić (klavijature) i Lara (bas gitara).

Inače, Milan i Katarina su bračni par, a Jovana i Lara dolaze iz muzičke škole Master Blaster.

kXzzDd0.jpg
Jel on ovo priprema nastup za Luku Bleka :,, Alooo, game over" 😁😁😁

Recimo tako, pošto posle njegove "Nene" nastupa Luka. Dva Halooo zaredom.

kXzzDd0.jpg
Skala nebitnosti eksplodirala

Inače zanimljivo da je on pobjedio na Sunčanim Skalama 1995, a te pjesme nema nigdje.

U Jutarnjem programu ovog jutra predstavio se Filip Marinkov poznatiji kao Filarri.

Screenshot_20230209_095105.webp
Screenshot_20230209_095125.webp

Ali ovi komentari koji se svode na kuknjavu i jauk. Ako ništa ne valja, ajde budi džek pa smisli neko riješenje. Ako se prijavi neko poznat idu komentari: " A joj umrla karijera, pa došli na PZE." Ako dođu nepoznati: "A joj ko su ovi."
Daj plan kako da se svidimo žiriju i da za nas ne glasa samo dijaspora, ako je to tako jednostavno!

Bukvalno imamo to što imamo i od toga moramo izabrati najbolje.

Status
Not open for further replies.
Back