Ne razumem to da su Uraganke ponovo među glavnim favoritima. Taj projekat se pokazao neuspešnim na Evroviziji. Da nije bilo glasova srpske dijaspore ne bi završilie ni na sredini tabele. Čak i originalna postava je išla ka flopu u Srbiji zbog čega su devojke odlučile da ne produže ugovor. Od mega hita ''Favorito'' i silnih obećavanja internacionalne karijere (snimale su pesme na španskom i engleskom) završile su da pevaju na romskim svadbama gde im pijani muškarci lepili novčanice po znojavom telu. Ova nova postava još nema ni jedan hit, niti harizme, niti iskustva a mi treba da šaljemo B postavu već izlizane grupe.
Nije ni konj prošao dobro na takmičenju a ti bi hteo da pobediš sa magarcem.
Ovi gejasti momci koji se trude da budu moderniji, razni Billie Eilish wannabe , pokušaji nove Konstrakte i slično isto mislim da neće imati neku prođu.
Ovi koji kopiraju razne španske melose ili imena tipa ''El presidente'' , ''Rumba'', ''Viva la vida'' ne znam kome se dodvoravaju jer je opšte poznato da za takve pesme ni sama Španija ne glasa. Završili bi kao Rumun prošle godine.
Stefan Shy, Princ, Egret, Nađa i Boris bi na Evroviziji verovatno služili za puš pauzu ili odlazak u wc publike i gledaoca. Oni su među najpristojnijom ponudom ali ipak pevaju na nemuštom jeziku za evropsku publiku i dosadni su.
Stvarno ne znam šta je manje zlo da se odabere.