Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Dobro, ako raja voli... Bitno da je ljudima lepo...

A očekujem Filarija i sledeće godine u punom sjaju. Ima divan vokal, fazon bečki dečaci, može od toga čudo da se napravi.

Sve je igra presidenteeee

- Savo i narikače gledaju u plafon
- Kraj pesme
Jennifer Lopez Applause GIF by NBC World Of Dance

Sedim tako, tražim pesmu za FSC i razmišljam kako je nekad bilo lepo :ROFLMAO: Šalim se, razmišljam kako oni forumaši (ovo se odnosi samo na one koji učestvuju na FSC-u) kojima se sviđa pesma Luke Blacka retko kada, odnosno nikada ne pošalju nešto slično i na FSC :sneaky:
imam ja jednu u fioci, čekam da se ubode tema😏

Prosto su mi neverovatni ovi napadi od raznih forumasa samo zato jer nam je pesma Luke Blejka favorit. Kao, sta vas zabole ku*ac za koga navijamo, zasto ne saljemo takve pesme na fsc itd. Evo i da odgovorim, nije mi se pruzila prilika da posaljem tako nesto, a imam jednu pesmu na listi. Znale su pesme da mi cuce na listi i po 2-3 godine i da se ne uklope u neku temu, pogotovo u poslednje vreme kada su pravila sve zahtevnija.
Generalni direktor PZE nastupa da budeš 🤗.

Mogu da zamislim da Savo dođe našminkan i u ženskoj narodnoj nošnji, nešto tako šokantno čime će šokirati sve i ubiti taj 1% šanse da ode na ESC. 😂
I onda u stilu Poljske 2014. pravi puter na sceni 😍

Sumnjam da će biti neki ekscentrični kostimi, ipak i oni znaju da moraju da se dopadnu široj (srpskoj) publici

Pa Savo već ima nešto čudno oko stomaka na PZE slici. Šta je ono, donji deo korseta.

Da li smeju da rade revampe sada za PzE?
Lično se nadam da će:
Anđa malo posenzualizovati melodiju
Savo izbaciti bespotrebne ESC momente (npr. moldavski saksofon i slovenske narikače)
Filip ubaciti više vazduha

E sad, kada bi se dosta menjalo:
Džipsi bi mogao da sredi drugu polovinu pesme (ide vajb na dole umesto na gore)
Filari da izbaci onaj kompjuterizovani muški glas koji se uopšte ne uklapa
Grand Duo da uzme pesmu iz 2020ih

Hurricane su 2020. radile revamp,čini mi se i još neki.

Hurricane su 2020. radile revamp,čini mi se i još neki.
Znači koji blam. Ta mučena pesma je morala da prođe još 2 korekcije da bi zazvučala kao da je iz 2020. :D U trećem pokušaju dodali u strofama one stolice koje škripe iz samo njima poznatih razloga. Ma ne ponovila se ta horor godina. Em se desila pandemija, em Hurricane na Beo.

Plus je live verzija imala ono cringe lupanje.

Status
Not open for further replies.
Back