Sve je igra presidenteeee
- Savo i narikače gledaju u plafon
- Kraj pesme
imam ja jednu u fioci, čekam da se ubode temaSedim tako, tražim pesmu za FSC i razmišljam kako je nekad bilo lepoŠalim se, razmišljam kako oni forumaši (ovo se odnosi samo na one koji učestvuju na FSC-u) kojima se sviđa pesma Luke Blacka retko kada, odnosno nikada ne pošalju nešto slično i na FSC
![]()
Zorja nastup, ali Savo umesto ZorjeSve je igra presidenteeee
- Savo i narikače gledaju u plafon
- Kraj pesme
Generalni direktor PZE nastupa da budešProsto su mi neverovatni ovi napadi od raznih forumasa samo zato jer nam je pesma Luke Blejka favorit. Kao, sta vas zabole ku*ac za koga navijamo, zasto ne saljemo takve pesme na fsc itd. Evo i da odgovorim, nije mi se pruzila prilika da posaljem tako nesto, a imam jednu pesmu na listi. Znale su pesme da mi cuce na listi i po 2-3 godine i da se ne uklope u neku temu, pogotovo u poslednje vreme kada su pravila sve zahtevnija.
I zbunjenog FilarijaMogu da zamislim da Savo dođe našminkan i u ženskoj narodnoj nošnji, nešto tako šokantno čime će šokirati sve i ubiti taj 1% šanse da ode na ESC.![]()
I onda u stilu Poljske 2014. pravi puter na sceniMogu da zamislim da Savo dođe našminkan i u ženskoj narodnoj nošnji, nešto tako šokantno čime će šokirati sve i ubiti taj 1% šanse da ode na ESC.![]()
S obzirom na kolicinu autotjuna u pesmama u deluje kao da se spremaju za Lipsync for your life, a ne za live izvodjenje.Olivera's Drag Race je realna opcija ukoliko mlađana ekipa nagazi sa nekim jakim outfitima lol
Da li smeju da rade revampe sada za PzE?
Lično se nadam da će:
Anđa malo posenzualizovati melodiju
Savo izbaciti bespotrebne ESC momente (npr. moldavski saksofon i slovenske narikače)
Filip ubaciti više vazduha
E sad, kada bi se dosta menjalo:
Džipsi bi mogao da sredi drugu polovinu pesme (ide vajb na dole umesto na gore)
Filari da izbaci onaj kompjuterizovani muški glas koji se uopšte ne uklapa
Grand Duo da uzme pesmu iz 2020ih
Znači koji blam. Ta mučena pesma je morala da prođe još 2 korekcije da bi zazvučala kao da je iz 2020.Hurricane su 2020. radile revamp,čini mi se i još neki.