Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nije lepo što objavljujete interne stvari ovde. Štaviše, vrlo je neozbiljno. Razumem euforiju i potrebu za lajkovima, ali nikome to ne ide u korist...
Mnogo stosta nije lepo u odnosu RTS-a i OGAE kluba, tako da bih se u ovom slucaju na tvom mestu samo pokrio usima i proresetao po redovima ko, kako i zasto ima prustup pomenutim 'internim stvarima'. Svako dobro!

Što se leak-ova tiče, nije Petar objavio finansijski izveštaj RTS-a (o kojima su danas trubili mnogi mediji) pa da ga razapinjemo na krst. Običan nacrt scene, i to vrlo štur. Mala, bezopasna skica. Zašto bi se oko toga dizala tolika drama.

Šta je do mene, prorešetano je i nisu se najbolje proveli... Nije nikakva drama, samo komentar... Toliko za ovo uključenje 😃

Što se leak-ova tiče, nije Petar objavio finansijski izveštaj RTS-a (o kojima su danas trubili mnogi mediji) pa da ga razapinjemo na krst. Običan nacrt scene, i to vrlo štur. Mala, bezopasna skica. Zašto bi se oko toga dizala tolika drama.
Zato sto je to jedina 'interna stvar' koju smo saznali od ne znam kad pre obicnih 'smrtnika' u siroj javnosti i kad god vapimo i zapomazemo za ekskluzivama ili makar trazimo od pojedinih prenosnika na prenesu nase zelje, molbe, sugestije i kritike RTS-u nikad ne dobijemo konkretne replike vec sifrovane odgovore i poruke koje se obavezno zavrsavaju sa tri ili cetiri tacke ....

E PA ZNATE STA

OGAE forum i klub samo na konto stvari koje se nalaze u imenu bi trebali da budu pitani i u kud i kamo kakvoj sprezi sa nadleznim emiterom, a ne saka jada fanova na nekom online forumu koja biva pitana samo da se baci prasina u lice dok se pojedini kolumnisti sire po tribinama Melodifestivalena placeni novcima gradjana 👍🏻

A @Petar11 zelim sve najlepse u zivotu jer skida nepotrebni veo tajne i cenzure sa necega sto bi mi kao fanovi vec trebalo da znamo s obzirom da ce festival ubrzo

Ma meni je sve to jasno, moj komentar se odnosio na Ivanovu ljutnju. Šta će sad RTS da radi, da tuži OGAE Srbija, da nas strelja zbog scene?

I onako su držali pesme u apsolutnoj tajnosti do 2.2. niko nije smeo ni snippet da objavi. Koja li im je tu logika bila, šta su toliko čuvali. Bolje da su držali u tajnosti ona dokumenta što su danas isplivala, sad će im se svi smejati jer lupaju milione evra Šaperu i Telekomu.

sad će im se svi smejati jer lupaju milione evra Šaperu i Telekomu.

Znam da cu sad da zvucim otuzno poput Kristy Kovacs al' moram: Ove rupe i propusti u radu i netransparentnost do zla Boga cak i kad je pisljiva Evrovizija u pitanju je jedan u milion milijardi razlog zbog koga se kuckam sa vama iz dijaspore.

Dakle, više stvari moram da razjasnim ovde.

Pre svega, nisam ljut, samo sam izneo svoje mišljenje o tome i to bih izneo čak i da ne radim tamo gde radim.

Drugo, ako se ovo za Melodifestivalen odnosilo na moje izveštavanje za OGAE 2019. godine, to "širenje po tribinama" plaćeno je novcem jednog građanina - mene. Tad sam bio samo student novinarstva, za vašu informaciju.

Što je do mene, sve je transparentno, uključujući i moj identitet. Uvek možemo da se sastanemo i razgovaramo o ESC, a ja to mogu da prenesem dalje.

Ovo nije mesto gde bi bilo šta trebalo da curi, ali ja to ne mogu da sprečim. Samo sam dao svoj komentar. Čak nisam ni ljut. Vidim da sam pogrešio što se uopšte oglašavam u ovoj temi.

Šta će sad RTS da radi, da tuži OGAE Srbija, da nas strelja zbog scene?
OGAE Srbija nije ništa objavila što ne sme, pa bilo bi korektno da se ne pišu takve besmislice ovde. Ne možemo da odgovaramo za ono što učesnici u diskusijama pišu ovde, a još manje ako to nisu naši članovi. Treba voditi računa šta se deli sa ostatkom javnosti, bilo to na forumu, društvenim mrežama ili negde drugde.

Pa lepo reče Ivan, vi njemu recite a on će da prenese. Samo kome da prenese, to je pitanje. Zidu da priča više bi vredelo.

Status
Not open for further replies.
Back