hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

ma ako malo kultivišu nastup ovo može super proći kao moldavija prošle godine.

Za polovinu ljudi je prošle godine i Konstakta bila tek “čudakinja s lavorom”. I ovdje na forumu, i diljem Europe. Sve dok se nije napokon skontalo
Ma ko ne kuži nek me uhvati za goluba mira!

ako najbolje plasmane za hrvatsku u zadnjih 10 godina ostvare žak u duetu sa sobom i let 3 jedva čekam da vidim šta će poslati 2024 lol

hrvatska da se okrene cirkusu i sprdaju se, dosta su bili pristojnity.

Ovo i Konstrakta nisu za poređenje! Ona je za ovo Mocart! Vidim scenario Gruzije od prošle godine ili Estonije od pre 15, 16 godina....ali nažalost vidim i scenario Moldavije od prošle godine...! Ja svakako neću glasati za ovo, a kome se ovo dopada ima pravo na to...! Ne verujem na 12 poena iz Srbije (možda lupam, ako je to slučaj izvinjavam se) jel mislim da će ovi traktori deo naše javnosti da podseti na dešavanja 95' i ove ikonice po društvenim mrežama 🤔

Svako ima svoje viđenje "umetnosti" i pojma "biti drugačiji". Tako da bi trebalo da stavimo tačku na to, jer ja se dalje neću nastavljati ni sa kim.

Konstrakta je bila zena, ovo su .....ovo moze samo da prodje kao gruzija prosle godine, kakva crna moldavija i Konstrakta

Preslušah ponuđeno.
Najviše mi se svideli: Detour, Boris Štok i Let 3.
Nisu mi loši bili glavni favoriti nakon prvog slušanja.

Naravno, od njih mi je večeras najbolji bio Detour, ali mislim da su komšije dobro izabrale.
Čestitam na izboru i konačno lepim šansama za finale.

Upravo obrnuto, ovi što se dure smatraju da svaka pesma na ESC mora da bude ukalupljeni pop masterpiece.

Ovo je čista zajebancija.
meni nije jasno ni za čim konkretno žale?

svetosavska priredba HD? Kedžo srećna nova 2005?

msm šta su to Hrvati sad propustili da pošalju pa kao jao užas i sramota lol nisu imali novi Nazaret.

Ovo i Konstrakta nisu za poređenje! Ona je za ovo Mocart! Vidim scenario Gruzije od prošle godine ili Estonije od pre 15, 16 godina....ali nažalost vidim i scenario Moldavije od prošle godine...! Ja svakako neću glasati za ovo, a kome se ovo dopada ima pravo na to...!
fer
Ne verujem na 12 poena iz Srbije (možda lupam, ako je to slučaj izvinjavam se)
lupaš:giggle:
jel mislim da će ovi traktori deo naše javnosti da podseti na dešavanja 95' i ove ikonice po društvenim mrežama 🤔
podsetiće redovne čitaoce Kurira i Informera svakako 😬

Back