Pa nece ona ali tipa Princ hmmmBukvalno, podjebavamo ovde Doru, a kad nam se raspadne PzE i pobedi Tijana Dapcevic jer jedina ume da peva uzivo pod pritiskom i moze mentalno da izdrzi Kristinu Slagalicu i muzicke intervale voditeljam
Izvini ali o čemu ti pričaš?Lako je vama onogurima da lajete sta god hocete dokle god vam svabe, kauboji i nato/eu drze ledja.
Kad jednog dana dojcland postane Nova Turska a usRa Severni Meksiko, videcemo koliko ste hrabri.![]()
HahaaaaaaaaaaaaaaaaaaLako je vama onogurima da lajete sta god hocete dokle god vam svabe, kauboji i nato/eu drze ledja.
Kad jednog dana dojcland postane Nova Turska a usRa Severni Meksiko, videcemo koliko ste hrabri.![]()
Ne razumem tacno sta se desava, ali sram ga bilo
E super ''junacino'', samo to i znas - da se cinkaris.
Takve poput tebe u skolama vezuju za radijatore pa tuku, u vojsci cebuju a u zatvorima bogami siluju.
Dubioza Kolektiv se sprda na pametan i mudar nacin. Let 3 zna da ide iz krajnosti u krajnost do te mere da bude preterivanje. Kapiram sve, kapiram da je sprdnja, ali ne pa toliko.Ma oni imaju taj balkanski cinizam i humor, kao Rambo, Dubioza Kolektiv, taj neki fazon.
E super ''junacino'', samo to i znas - da se cinkaris.
Takve poput tebe u skolama vezuju za radijatore pa tuku, u vojsci cebuju a u zatvorima bogami siluju.
I Hrvati posalju skandal, a mi zaboravljivu pesmu.Pa nece ona ali tipa Princ hmmm
Godinama sam ovdje već, ali prilično sam siguran da mi je ovo prvi post koji ću reportirat, čestitamO ustaskim avarima i njihovim provokacijama.
Tu su i oni silovatelji koza i kradljivci ovaca sa Kavkaza.
RvaCko junastvo.Godinama sam ovdje već, ali prilično sam siguran da mi je ovo prvi post koji ću reportirat, čestitam
Ja ne mislim sad kako se utisci slegli znaci.Nemojte misliti da je nemoguće da se Hrvatska bolje plasira od nas ove godine lol
Tvrde neki da se to ne moze, ja vam tvrdim da se to moze lol
Dok ne vidimo nastupe nista necu da pricam
Možeš li ti jednom u životu ne biti izgubljen u vremenu i prostoru, mili?
Ja ovako ne mogu dalje
Ja redovno sada skoro svaki njegov u ovoj temi veceras, predlazem isto i ostalimaGodinama sam ovdje već, ali prilično sam siguran da mi je ovo prvi post koji ću reportirat, čestitam