hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Bukvalno, podjebavamo ovde Doru, a kad nam se raspadne PzE i pobedi Tijana Dapcevic jer jedina ume da peva uzivo pod pritiskom i moze mentalno da izdrzi Kristinu Slagalicu i muzicke intervale voditeljam
Pa nece ona ali tipa Princ hmmm

Ma oni imaju taj balkanski cinizam i humor, kao Rambo, Dubioza Kolektiv, taj neki fazon.
Dubioza Kolektiv se sprda na pametan i mudar nacin. Let 3 zna da ide iz krajnosti u krajnost do te mere da bude preterivanje. Kapiram sve, kapiram da je sprdnja, ali ne pa toliko.

Boze radije cu cijeli zivot provjesti u samo-mrznji sa victim mentality-em nego da smatram da sam uzvisena jedinka sto slusam Let3 i Dubiozu Kolektiv koji su mi obe skupine do posljenjeg ruzni, prljavi hetero klipani koji pevaju muziku za 'raju'.
Hvala Bogu pa moj turbo karakter radije sjece vene za Teom Tairovic i ostalom anti-pristojnity esalonskom muzikom

Molim vas samo ne stavljajate legendu i moralnog giganta Ramba A. alias Antonija Pusica u isti kod sa ovim klipanima. Rambo bar koristi svoj domet i drustveno je angazovan.

(Govor 🇲🇪 Ambasadora UNICEF-ove Dobre Volje)

E super ''junacino'', samo to i znas - da se cinkaris.
Takve poput tebe u skolama vezuju za radijatore pa tuku, u vojsci cebuju a u zatvorima bogami siluju.

A predpostavljam da si ti taj koji bih ih u zatvoru silovao.

Nemojte misliti da je nemoguće da se Hrvatska bolje plasira od nas ove godine lol

Tvrde neki da se to ne moze, ja vam tvrdim da se to moze lol

Dok ne vidimo nastupe nista necu da pricam
Ja ne mislim sad kako se utisci slegli znaci.

Stavise ne bi me iznenadilo.

Setim se Drakule iz Rumunije 2013. svi ga pljuvali (cao Leo 😁) kad ono publika ga lansirala u finale. Pa onda Zak 2017. sto rekose svi kmecali, odjednom medju top 10 favorita.

Back