hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Ja redovno sada skoro svaki njegov u ovoj temi veceras, predlazem isto i ostalima
Cojstvo i junastvo tisucljetne zakrzljale rase.
More, ko vas je poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti.

O ustaskim avarima i njihovim provokacijama.
Tu su i oni silovatelji koza i kradljivci ovaca i drva sa Kavkaza. Izigravaju heroje dok im kauboji i kobasicari cuvaju ledja, a nasamo su manji i od makovog zrnceta.
Shvatam da je subota naveče i da se popije koja više, ali brate nemoj to da radiš, vidiš da nije zdravo za mozak.

BTW vezivati Let 3 za bilo kakav vid rasizma, nacionalizma, ksenofobije je normalno koliko i reći za Jovanu Jeremić da je novinar.

Secam se 2017e kad smo bili u fazonu imamo modernu produkciju bla bla a Hrvati salju cirkus, mi ispadosmo oni u TOP 10 kod publike

u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi
2017. i 2023. su kalendarski iste. Koincidencija?

Ljudi koji su u fazonu da je Let 3 konceptualna umetnost i satira koju samo uzvišena intelektualna elita može da razume

View attachment 3893
AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH TO JE TO

ZNACI MOZE LI VISE PICK ME CHOOSE ME OD TIH DIBIDUSA
greys-anatomy-meredith-grey.gif

Boze radije cu cijeli zivot provjesti u samo-mrznji sa victim mentality-em nego da smatram da sam uzvisena jedinka sto slusam Let3 i Dubiozu Kolektiv koji su mi obe skupine do posljenjeg ruzni, prljavi hetero klipani koji pevaju muziku za 'raju'.
Hvala Bogu pa moj turbo karakter radije sjece vene za Teom Tairovic i ostalom anti-pristojnity esalonskom muzikom
A zašto je to nužno isključivo? Je l' ne može da postoji neko ko uživa i u jednom i u drugom?

Zašto mora da se bira lol jel ne smem da budem gej i ne volim Teu? 😀 Kakve veze ima seksualna orijentacija sa muzičkim ukusom?? 😂

Shvatam da je subota naveče i da se popije koja više, ali brate nemoj to da radiš, vidiš da nije zdravo za mozak.

BTW vezivati Let 3 za bilo kakav vid rasizma, nacionalizma, ksenofobije je normalno koliko i reći za Jovanu Jeremić da je novinar.
Spominju traktôôôre a iz hrvatske su - sta tu ima vise da se prica?

Back