hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Molim sve članove da poštuju pravila foruma prilikom objavljivanja postova!

Ne želim da se stavljam na pedestal, niti da kontriram moderatorima, ali bio sam banovan na 10 dana zbog "lažnih informacija", koje sam nalazio na twitteru za PZE učesnike, dok neki forumaši (očigledno) duboko krše pravila bez posledica.

Ne želim da se stavljam na pedestal, niti da kontriram moderatorima, ali bio sam banovan na 10 dana zbog "lažnih informacija", koje sam nalazio na twitteru za PZE učesnike, dok neki forumaši (očigledno) duboko krše pravila bez posledica.
Polako, strpljenja samo

Biće ujutru...
Tos Broom GIF by Reynera

Ne znam kad će hrvatska tema biti otključana, pa da napišem ovde.
Većinu pesama (osim HD) sam čuo juče prvi put i iskreno malo šta mi se dopalo. HD su imale pesmu sa najviše potencijala ali su same uništile šansu za odlazak na Evroviziju. Onakav nastup je očaj, bolje i da su samo stajale i pevale a kamera prelazila sa jedne na drugu nego što su se onako lomatale.
Najbolji utisak mi je sinoć ostavila Eni Jurišić i negde sam navijao da baš ona bude izabrana. Dopala mi se i Hana, mada je pesma skroz za lokalnu upotrebu.
Što se tiče pobedničke pesme, meni je ono sveukupno grozno. Ne dopada mi se ništa, ni izvođači, ni pesma, ni nastup. Nemam nikakvu želju da to poslušam ponovo - ikada. Sa druge strane, možda je baš to ono što je Hrvatskoj potrebno na ESC i možda je to jedino što može da ostvari neki rezultat i privuče pažnju, videćemo. Kako god, srećno!

Nisam ispratio zašto je zaključana tema, ali mogu da pretpostavim.

Koliko vidim, na eurovision.tv još nisu potvrdili Let3 kao predstavnike a ostatak sinoćnjih pobjednika jesu, tako da je moguće da će da ih izanaliziraju prvo pa onda daju zeleno svjetlo ili ne. Ili su samo zaboravili, i to je moguće 😂

I ja moram nešto vezano za hrvatsku numeru, nešto na šta sam sinoć vrištao od smeha, a to je prevod na engleski, ahhahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣

LYRICS:
Mom ShCh!
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
“Trajna nina”
Armageddon granny
ShCh

Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
ShCh
Mom bought a tractor
“Trajna nina”
Armageddon granny

TRACTOR

Mom was kissing a moron
Mom was kissing a moron
“Trajna nina”
Armageddon granny

A b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mommy, mommy, mommy, I’m going to play
Mommy, I’m going to war

That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile psychopath
Mom, I’m going to war

TRACTOR

Mom was kissing a moron
ShCh
Mom was kissing a moron
ShCh
Mom was kissing a moron
“Trajna nina”
Armageddon granny

That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile psychopath
Mom, I’m going to war

That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile psychopath
Mom, I’m going to war

Mommy, mommy, mommy

That little psychopath
A mean little psychopath
Crocodile pѕychopath
Mom, I’m going to wаr

ShCh

Ja sam baš razočaran. Sprdnja na Eurosongu je dobra stvar no meni ovo i nije nešto... Vidjet ćemo... Harmonija me potpuno razočarala. Upucali se sami u nogu onim nastupom. Pjesmu im radio lik koji sumanuto prati Eurosong, pa ih ne savjetuje o dobrom nastupu. Strašno.

Dobar je neki komentar bio da je Dora krenula od Kedže. Uglavnom, ako i prođu na ime televotinga u finale, žiri će ih sahraniti. Prvi put ćemo imati 0 od žirija.

Inače zanimljiv članak... Još da je pjesma u rangu K*urcem u čelo...

https://www.jutarnji.hr/scena/domac...kajlije-ali-nasminkane-crvenim-ruzem-15305026

Što se tiče same Dore plus je da smo imali nekoliko slušljivih pjesama za razliku od prošlogodišnjeg horora.
Minus su totalno voditelji, rad kamere i pozvana anemična publika koja je doslovno doživjela ekstazu samo na Harmoniju i Let 3.

Nakon vjerojatnog debakla ove godine i kritika na račun HRT-a kojih će vjerojatno biti naveliko, lijepo da se povučemo i prestanemo se brukati te trošiti veliki novac na sra*a.

Last edited:
Ko da uči ponovo onu koreografiju od HD ako ih ne potvrde
HRT uvijek aktivira Barberića, kao da nitko drugi ne postoji u državi... Tako da... Bilo tko ih može bolje naučiti od onog horora od sinoć.

Back