SteVe
Iskusan član
Cojstvo i junastvo tisucljetne zakrzljale rase.Ja redovno sada skoro svaki njegov u ovoj temi veceras, predlazem isto i ostalima
More, ko vas je poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti.
Cojstvo i junastvo tisucljetne zakrzljale rase.Ja redovno sada skoro svaki njegov u ovoj temi veceras, predlazem isto i ostalima
Procitaj njegove komentare na eurosong hr, znaci ono je totalna kataklizma.Ovo je Turbov otac lično
Shvatam da je subota naveče i da se popije koja više, ali brate nemoj to da radiš, vidiš da nije zdravo za mozak.O ustaskim avarima i njihovim provokacijama.
Tu su i oni silovatelji koza i kradljivci ovaca i drva sa Kavkaza. Izigravaju heroje dok im kauboji i kobasicari cuvaju ledja, a nasamo su manji i od makovog zrnceta.
2017. i 2023. su kalendarski iste. Koincidencija?Secam se 2017e kad smo bili u fazonu imamo modernu produkciju bla bla a Hrvati salju cirkus, mi ispadosmo oni u TOP 10 kod publike
u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi
AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH TO JE TOLjudi koji su u fazonu da je Let 3 konceptualna umetnost i satira koju samo uzvišena intelektualna elita može da razume
View attachment 3893
Ova tema otišla u k****, vidiš kako od bledunjave Dore može da se napravi festivalčina sa 100 strana na forumu![]()
A zašto je to nužno isključivo? Je l' ne može da postoji neko ko uživa i u jednom i u drugom?Boze radije cu cijeli zivot provjesti u samo-mrznji sa victim mentality-em nego da smatram da sam uzvisena jedinka sto slusam Let3 i Dubiozu Kolektiv koji su mi obe skupine do posljenjeg ruzni, prljavi hetero klipani koji pevaju muziku za 'raju'.
Hvala Bogu pa moj turbo karakter radije sjece vene za Teom Tairovic i ostalom anti-pristojnity esalonskom muzikom
Spominju traktôôôre a iz hrvatske su - sta tu ima vise da se prica?Shvatam da je subota naveče i da se popije koja više, ali brate nemoj to da radiš, vidiš da nije zdravo za mozak.
BTW vezivati Let 3 za bilo kakav vid rasizma, nacionalizma, ksenofobije je normalno koliko i reći za Jovanu Jeremić da je novinar.
pa šta sad svaki put kada se spomene gas u Nemačkoj (za grejanje, u školi na času hemije, prdež) treba minut ćutanje za jevreje?Spominju traktore a iz hrvatske su - sta tu ima vise da se prica?
oko mene hiljadu luđakaDijagnoze samo frcaju na sve strane pas mater