Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa ono, kapiram da ljudima prija ta energija, taj romski melos i ceo taj haos u pesmi.

Ja bih samo voleo da tekst nije "Rumba Bum Bum Bum Rumba Bem Bem Bem" mnogo mi to para uši pogotovo što melodija vozi. Instrumental i kulminacija su top. Bio bi potreban baš jak revamp kad bi pobedila, ponajviše teksta, ali je već rekla da ima drugi tekst. U svakom slučaju sumnjam da će pobediti, plašim se da će nastup izgledati kao da je ispao iz 2005. godine, ali opet mislim da ima više šanse da pobedi od HRC, videćemo.

ali je već rekla da ima drugi tekst. U svakom slučaju sumnjam da će pobediti
Svi kao imaju neku verziju u slučaju pobede, umesto da je predstavljeno odmah. ☠️

Bukvalno. Pa to je kao kad smo prošle godine svi graktali da je Origami prekratka i da fali još malo da traje i da se produži, pa se Angellina i Kon javili da kažu kako evo imaju spremno da je produže za Torino, a svi smo znali da ta pesma u Torino najverovatnije neće ići, pa nit je ikad produžena nit su te navodne spremne dorade verovatno ni postojale u praksi.
Tako je verovatno sad i sa Zejnom, procenila da neće pobediti, smatrali ona i Burovac da je ovako pesma jednostavnija i više keči za naše tržište da je plasira kao verovatni budući regionalni hit, javlja se da kaže da će sve što se zamera (uglavnom samo tekst) biti popravljeno da bi zadovoljila fanove za PZE i održala status jednog od favorita, i to se nikad neće ni desiti.

Last edited:
Bolje da ga odmah proširi i produži, nemoj da čeka Liverpul
U tom slučaju bi pobedila Zejla onako laganini.😁
Bolje ne izazivati sudbinu jer ovako a zbog manjka teksta je pesma nepotpuna i daleko su joj manje šanse da pobedi.
Možda ipak Savo ode.😉
Savo, Zejla, Zejla, Savo, živi bili pa videli. 😁👍
Tešim se da su pregledi kupljeni ali preslušavanjem pesama i zamišljanjem nastupa, najmanje šanse da podbace imaju to dvoje. Uz to, da publika pa i žiri ne odreaguju na njih dobro je minimalna.
Ali sačekaćemo lajv, možda me demantuju.
Svakako su mi bolji izbor od ,, Cveta sa istoka". Ako to pobedi, uhhhhh ne smem ni da mislim, samoubiću se iako sam jedan od retkih ovde koji Princa gotivi od ranije. 😪😭🥹
Luke Black team 🥇 do kraja pa kako bude.

Ja Sava ni ne razmatram kao opciju, kapiram što se stranci prže na to, ali pesma je teška papazjanija. Ne verujem ni u podršku našeg žirija, naprotiv. U finale će ga ugurati samo tvt.

Ja sam stava da ako Česi i Hrvati ove godine prođu dobro (a mislim da hoće), i ako se ovo sranje u Ukrajini nastavi lepo sledeće godine i mi šaljemo neku "političku" pesmu podrške Ukrajini. Baš me briga kakva je zvanična politika republičke Vlade, Vučića, ili građana, ako mogu drugi da muzu tu temu onda možemo i mi malo.

Kao što Petar neće Zejnu, ti nećeš Baloša, tako ja neću Sava :ROFLMAO:
A ja hoću ovako na slepo Baloša, Savu, Luku, Zejnu, pa i Hurricane, Angellinu, Filarija… sve mi se nekako svidja 🤭
Sve zavisi od nastupa u pf

Status
Not open for further replies.
Back