Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja na forumu kada Egret bude počistio kod žirija
So Excited Flirting GIF
Ili kad svetosavska Srbija odluči da pošalje Eegora. :D

U svakom slučaju smo ove godine na slatkim mukama, pa ko god da pobijedi.
tako je

ne znam šta se forumaši uzrujavaju, stvarno nije frka birati između dobrih pesama. Zamisli 2018. kad si grizao nokte da Maja Nikolić ne ide u Lisabon ili 2019. kada Dženan sa babom koja štrika mogao neironično da nas "predstavlja" u Liverpulu.

Luku do juče srpski ESC fanovi pljuvali, ali sad veruju da će ovim zvukom koji je potpuno stran običnom gledaocu lagano pobediti i bez neviđenog nastupa.

Važi.

Mali će morati da se baš potrudi. :)
Moram da primetim da ti svake godine organski ne mozes da podneses da navijas za favorita foruma i uvek si protiv pa makar i kad je to osoba koju si prizivao 10 godina lol

Moram da primetim da ti svake godine organski ne mozes da podneses da navijas za favorita foruma i uvek si protiv pa makar i kad je to osoba koju si prizivao 10 godina lol
Jeste. Želeo sam i Balkaniku, i Hurricane i Luku. I onda svi došli s pesmama koje su mi bile mess. Šta ćemo sad?

tako je

ne znam šta se forumaši uzrujavaju, stvarno nije frka birati između dobrih pesama. Zamisli 2018. kad si grizao nokte da Maja Nikolić ne ide u Lisabon ili 2019. kada Dženan sa babom koja štrika mogao neironično da nas "predstavlja" u Liverpulu.
Tel Avivu, pardon

Pa ja ga nikad nisam pljuvao. 😃

Sa tim zvukom je već dobio dovoljno pažnje čim je uspeo da ode visoko u srpskom trendingu i to kao neko ko je skroz nepoznat ovde.
Nisi bio na ovom forumu, ali ja otprilike 10 godina predlažem Luku i svaki put sam bio dočekivan na nož, da ne kažem svi se smejali. :D I sad odjednom Luka s ovom pesmom pobednik televotinga, a naš narod bi pre glasao za drugih 10 pesama ako ćemo realno.

I protiv Sare si navijao hehe

Pa nećemo nista, samo primecujem. 😅
Pa dobro si primetio, ti si ipak moj najveći fan i znaš šta sam pisao od 2010. pa na ovamo. Da, i Saru sam isto želeo, i ona je isto došla s pesmom koja je mess. Ne navijam protiv nikad, ali ne navijam ni za kako bih se dopao tebi i ostalim fanicama.

Status
Not open for further replies.
Back