Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Slučajno se ili prave ludi zarad karijere (inače privatno divni porodični ljudi), ili zbog zavisnosti od opojnih supstanci (ne bi oni inače)?
Pa to već ne znamo, pritom, ja prvi lično recimo ne bih smeo da se kladim da je Maja full for real histerična, u lošem mentalnom stanju ili šta već, jer ko nama garantuje da ona potpuno svesno ne troluje zarad pažnje i skandala, dok u toplini svog doma i mentalne stabilnosti pije kafu i broji pare od rijalitija i intervjua?

Mi možemo da tvrdimo ko kako deluje, mi ne znamo ko je kakav privatno, i verovatnoća trolovanja vs iskrene iskre ludila za mene bar nema korelaciju sa polom.

Rumba bum bum bum
Zumi zimi zami
Samo daj nek je kraj
Como tu mi presidente
Dancing Queen Happy Dance GIF

Od pjesama jedino još slušam Filipa i Princa.
Princa ne bih otpisivao kao favorita iz nekoliko razloga.

Jel ce ovo PzE da ide uzivo i na YT?
Posto vidim da na evrovizijskom kanalu kad udjem u kalendar stoji da ce prenos biti na RTS i YT.

Ja nmg da verujem da se vodi rasprava jer je neko rekao da je Maja Nikolić luda. 🤣

Naravno da ima, to što je neko poremećen nema veze sa polom.
Meni nije problem to što mi pominjemo da je ona luda, mislim i sama je o tome pevala nekoliko puta, nego se ponekad koristi baš preoštar i preuvredljiv rečnik.
OK mi je kada se to radi na interesantan ili zabavan način i kao deo humora, ali brate ponekad bude baš čisto ponižavanje i spuštanje nekoga, tipa Anđe ili Zejne, a bez nekih konkretnih dokaza da su zasrale već samo na osnovu predosećaja.

Edit: Ja prvi vrištim na Disonancu sa sve GIFovima, ali to se već desilo i pokušavam da napravim sprdnju od toga, a ne samo direktno pljuvanje.

Status
Not open for further replies.
Back