Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
appear earth sciences GIF

Princ mi je najbolji, ali mislim da on nema šanse da pobjedi,mislim da će proći slično kao Bane 2020. Od favorita jedino bih otpisao Hurricane,. Znači Luke, Zejna ili Filip Baloš po mom mišljenju neko od to troje pobjeđuje, možda mala prednost Luke.

Last edited:
Pogledah sad malo klipova sa čuvene kineske turneje... Pa ne znam... Meni je ovo jednako kuvano kao Miona Laura Srećković... Nekako mi je Miona Laura posle 3 džin tonika vajb...
giphy.webp

Moji idealni finalisti iz prvog polufinala su....

Luke (siguran)
Baloš (mislim da je siguran)
Mattia&Angela
Nađa
Stefan
Angellina
Savo (siguran)
Boris

Ali mislim da ipak ulazi Princ i možda Chegi...(a možda čak i Dapčevićeva ako je unapred pretplaćena na finale)...a možda ispadnu Boris, Nađa, Mattia& Angella, pa možda čak i Angelina (neko od njih 4 sigurno)....Nažalost mislim da ni Stefan nije 100 % siguran...

Adem, Hercenšlus, Igor, Žmaher i onaj pokušaj nekakvog roka, mislim da nemaju šanse za finale...

Mili moji, ne znam kako vi, ali tužna istina je da jedino još slušam Filipa Baloša, ovo sve ostalo sam već izgustirao i komotno više ne moram nijednom da čujem sve ove pesme do nastupa. Jednostavno nisu toliko dobre za svakodnevno slušanje.
A Balošu skidam kapu na bengeru, that shit is on repeat.

Status
Not open for further replies.
Back