Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
"Samo" toliko.
Nije samo, ali nije ni dovoljno

I Igor Stanojević ima Graića pa niko ne priča o njemu. Naravno ne poredim pesme, ali očekivanja treba da budu na minimumu, bar onima kojima se pesma sviđa.

Ma kakav Graić i kakvo crno ispadanje Nađe. 😭 Jedna od boljih pesama ove godine bukvalno.

vidim ja kad se rasuje publika i žiri da će biti

Eegor - Starac dana | Serbia 🇷🇸 | National Final Performance | Eurovision 2023​

Slažem se!
Pošto će se na sceni pojaviti i "Starac dana", taman eto to kao dugoočekivani dolazak Isusa u nekom evrovizijskom nastupu. A ujediniće se i vernici i ostali koji će pasti na anđele u vidu plišanih meda.

Inače, ta pompezna najavljivanja pojedinih nastupa me podsećaju na ono kad je Maja Nikolić 2013. svoju pesmu opisivala kao reinkarnaciju "Titanika", a Aleksandra Kovač 2011. kao izuzetno raskošnu filharmonijsku baladu.

Pošto će se na sceni pojaviti i "Starac dana", taman eto to kao dugoočekivani dolazak Isusa u nekom evrovizijskom nastupu. A ujediniće se i vernici i ostali koji će pasti na anđele u vidu plišanih meda.

U jutarnjem programu bio neki starac za bubnjevima,valjda je to taj koji će biti na nastupu.

Inače, ta pompezna najavljivanja pojedinih nastupa me podsećaju na ono kad je Maja Nikolić 2013. svoju pesmu opisivala kao reinkarnaciju "Titanika", a Aleksandra Kovač 2011. kao izuzetno raskošnu filharmonijsku baladu.
Pa i 2018. Maja najavila svetsku koreografiju.

Status
Not open for further replies.
Back