Nije samo, ali nije ni dovoljno"Samo" toliko.
Svi mi vidimo Dzipsija kao pobednika ali neki drugi put. Drugom prilikomCak bih po zrebu rekao da RTS vidi i Dzipsija kao pobedika. Sto mi se isto uklapa u taj koncept modernizacije festivala.
RTS zeli urbanu femu 2023 i to je to.
Pošto će se na sceni pojaviti i "Starac dana", taman eto to kao dugoočekivani dolazak Isusa u nekom evrovizijskom nastupu. A ujediniće se i vernici i ostali koji će pasti na anđele u vidu plišanih meda.Slažem se!vidim ja kad se rasuje publika i žiri da će biti
Eegor - Starac dana | Serbia
| National Final Performance | Eurovision 2023
Buduća publika LB na njegovoj kineskoj turneji.Ma ko je to sa njom haha
Samo se priprema teren da ne bude mental breakdown u slučaju njenog ispadanja, tolikoMa kakav Graić i kakvo crno ispadanje Nađe.Jedna od boljih pesama ove godine bukvalno.
Pošto će se na sceni pojaviti i "Starac dana", taman eto to kao dugoočekivani dolazak Isusa u nekom evrovizijskom nastupu. A ujediniće se i vernici i ostali koji će pasti na anđele u vidu plišanih meda.
Pa i 2018. Maja najavila svetsku koreografiju.Inače, ta pompezna najavljivanja pojedinih nastupa me podsećaju na ono kad je Maja Nikolić 2013. svoju pesmu opisivala kao reinkarnaciju "Titanika", a Aleksandra Kovač 2011. kao izuzetno raskošnu filharmonijsku baladu.
Pa zar nije bila???Pa i 2018. Maja najavila svetsku koreografiju.
Previše sam trezan za ovo.U jutarnjem programu bio neki starac za bubnjevima,valjda je to on.
Ali što je najavljivala da će imati kostim od ne znam koliko hiljada evra i na kraju rekla da je šila kostim sama sa nekom babom lol.Pa i 2018. Maja najavila svetsku koreografiju.