Ovo sam video kad sam guglao tekst jednom, ali i dalje nisam uspeo da to razberem u pesmi.One imaju stih na francuskom, eeeeh..![]()
To se u stvari zove bisexual lightingKad kazem fino mislim ove lgbt boje iza loga heh
Pa grafika jeftinijaDa sam mogao da biram izmedju grafike i scene odlucio bih se za scenu, ali j b g![]()
Na 01:19..Ovo sam video kad sam guglao tekst jednom, ali i dalje nisam uspeo da to razberem u pesmi.
Da ne gresim dusu, ne znam je li njihov izgovor, moje nedovoljno poznavanje francuskog jezika ili uzasan miks. Ili d) Sve zajednoNa 01:19..![]()
Joj kad se setim Australije 2019. u Areni kako je izgledaloSamo da se ne vide letve.![]()
Nije do izgovora, jer Miona Laura je rođena u Parizu, ona priča francuski kao maternji, nego je do toga što je prepuno teksta, jako je brzo i nadovezuje se na engleski, pa se teže prepoznaje...Da ne gresim dusu, ne znam je li njihov izgovor, moje nedovoljno poznavanje francuskog jezika ili uzasan miks. Ili d) Sve zajedno
Veći je problem zašto samo 690 lajkova.
Mogu da stave cvetne aranžmane ispred, kao nekad na Mesamu, pa s obzirom na oblik scene, da imamo atmosferu poput nekadašnjeg Doma sindikata.Samo da se ne vide letve.![]()