FFM
Ekspert
Zlatno doba moderne EvrovizijeZejna - "Rumba" me pomalo podseća i na Belgija 2004 - Xandee - "1 Life"...

U kakvoj je konkurenciji Zeljko tada uspeo da bude drugi, svaka mu cast...
Zlatno doba moderne EvrovizijeZejna - "Rumba" me pomalo podseća i na Belgija 2004 - Xandee - "1 Life"...
A Savo mene na Touch my fireZejna - "Rumba" me pomalo podseća i na Belgija 2004 - Xandee - "1 Life"...
Evo baš razmišljam i za Savo Perović - "PRESIDENTE" ne mogu da se setim ničeg na šta bi me podsetilo, sa Evrovizije..A Savo mene na Touch my fire
Jedino ako si mislio na scenski; haljina, boje, 2 plesaca/ice...Zejna - "Rumba" me pomalo podseća i na Belgija 2004 - Xandee - "1 Life"...
Pa ima i nešto od muzike, stim što je kod Zejne više žičani instrumenti, a kod Xandee više udarački i malo više disco...Jedino ako si mislio na scenski; haljina, boje, 2 plesaca/ice...
Pomalo i potcenjeno, vokal je za igračku numeru bio dosta stabilan i dobar, interpretacija je bila sasvim korektna..Bila tek 22. mjesto.
Dobro višeSavo je catchy i super mu je intro, ali posle toga bude nekako prazno i jeftino... Tekst je dobar, ali muzika je bas siromasna.
Zanimljivo je takođe da se te godine na NF u Belgiji takmičila Barbara Dex zajedno sa Alides, sa numerom koja se takođe zvala "One life" i u finalu je zauzela 3. mesto..Ne mogu da je muzicki povezem osim brzog ritma, pa zbog toga. Iako je tada brat navijao za nju a ja za Ruskinju, kladili smo se (dobio sam opkladu), posle nekoliko godina mi je bilo krivo sto je tako nisko zavrsila. Sad mi je pesma broj 1 te godine. A posle dosta godina sam saznao da je bila jedna od favorita.
Voleo bih da Zejna sad na PZE prenese istu energiju. Da bude toliko vatrena kao sto to pesma zahteva.
?Dobro više![]()
Misliš za stajling?Htjela da se iskupi za debakl iz 1993.
Jedino što se mora sagledati je činjenica da je žiri u nebo dizao sranja ponekad i veća nego što je to publika radila. Saberi se i prestani braniti neodbranjivo i spuštati naše predstavnike samo da bi ispao u pravu.Jooj @dodo, Nevena na srpskom sa onakvom baladom je totalno "No jury" material, budimo malo samo realniji.. I Sanja sa onakvim "predramljivanjem" u onoj baladi, karakterističnim samo za naše podneblje malte ne... Nemoj dodo, moraš sagledati to malo..
Odakle ti pravo da ti meni ili bilo kome kažeš "prestani"?! Kakvo je to vaspitanje uopšte, ponekad se zapitam, gde i kako su neki ljudi vaspitavani...Jedino što se mora sagledati je činjenica da je žiri u nebo dizao sranja ponekad i veća nego što je to publika radila. Saberi se i prestani braniti neodbranjivo i spuštati naše predstavnike samo da bi ispao u pravu.