Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jedino ako si mislio na scenski; haljina, boje, 2 plesaca/ice...
Pa ima i nešto od muzike, stim što je kod Zejne više žičani instrumenti, a kod Xandee više udarački i malo više disco...

Ne mogu da je muzicki povezem osim brzog ritma, pa zbog toga. Iako je tada brat navijao za nju a ja za Ruskinju, kladili smo se (dobio sam opkladu), posle nekoliko godina mi je bilo krivo sto je tako nisko zavrsila. Sad mi je pesma broj 1 te godine. A posle dosta godina sam saznao da je bila jedna od favorita.

Voleo bih da Zejna sad na PZE prenese istu energiju. Da bude toliko vatrena kao sto to pesma zahteva.

• Like
Reactions: Mrm
Ne mogu da je muzicki povezem osim brzog ritma, pa zbog toga. Iako je tada brat navijao za nju a ja za Ruskinju, kladili smo se (dobio sam opkladu), posle nekoliko godina mi je bilo krivo sto je tako nisko zavrsila. Sad mi je pesma broj 1 te godine. A posle dosta godina sam saznao da je bila jedna od favorita.

Voleo bih da Zejna sad na PZE prenese istu energiju. Da bude toliko vatrena kao sto to pesma zahteva.
Zanimljivo je takođe da se te godine na NF u Belgiji takmičila Barbara Dex zajedno sa Alides, sa numerom koja se takođe zvala "One life" i u finalu je zauzela 3. mesto..

Jooj @dodo, Nevena na srpskom sa onakvom baladom je totalno "No jury" material, budimo malo samo realniji.. I Sanja sa onakvim "predramljivanjem" u onoj baladi, karakterističnim samo za naše podneblje malte ne... Nemoj dodo, moraš sagledati to malo..
Jedino što se mora sagledati je činjenica da je žiri u nebo dizao sranja ponekad i veća nego što je to publika radila. Saberi se i prestani braniti neodbranjivo i spuštati naše predstavnike samo da bi ispao u pravu.

Jedino što se mora sagledati je činjenica da je žiri u nebo dizao sranja ponekad i veća nego što je to publika radila. Saberi se i prestani braniti neodbranjivo i spuštati naše predstavnike samo da bi ispao u pravu.
Odakle ti pravo da ti meni ili bilo kome kažeš "prestani"?! Kakvo je to vaspitanje uopšte, ponekad se zapitam, gde i kako su neki ljudi vaspitavani...
Ja uopšte ne govorim o nekakvom spuštanju, niti o ukusu svom, pa ja sam te 2019. baš voleo Albaniju, na primer, ali sam svestan da je na albanskom takva balada, isto kao i srpska balada u izvođenju Nevene Božović sasvim nekonkutentna kod ESC žirija.. A pritom je jača od Nevenine dosta, i po vokalu i po kompoziciji bila.. Portugal mi je jedan od favorita te godine svakako, ali sam znao da ESC žiri nikad neće podržati to ma koliko se meni dopadalo.. E u tome je srž, realno sagledati.. 😉

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back