Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Smatram da najveci potencijal za dobar plasman na ESC ima Luka. Produkcijski je najbolja pesma. Indy, moderna, originalna. Smorile su me staromodne pop balade i pesme sa etno zvukom. Slicni indy eletro vibe mi ima Kaarija iz Finske i predstavnice Ceske sa pesmom spoja alternative i etna. Kad je rec o nastupu, postoje velike sanse da pokida, jer ima ukusa i okupio je kreativan tim. Sigurna sam da ce visuals biti zasnovani na video igrici, two fighters, game over…
Jedina tacka koja me brine je introvertnost - za uspeh kod publike je potrebna komunikativnost koju je imala Konstrakta npr. Dok gleda pravo u kameru i u intervjuima kasnije; ipak mislim da bi bio njen dostojan naslednik;

2. Egret: odlicna kompozicija, izvedba i prateci vokali ali jako minimal, msm da joj je potreban revamp npr. Od nekog neo soul americkog producenta; 😀

3. Dzipsii: obozavam ovaj funky groove alla Dino Dvornik, kako peva, njegov falsetto, i ovde je produkcija trebalo da bude bolja;

4. Princ, Savo itd. Opet, smorili me etno elementi ovog tipa, etno mi je ok kako su to uradili GO A.

5. Zejna: neko se salio sa odlicnom pevacicon kad joj je ponudio ovako banalnu pesmu kad je rec i o kompoziciji i tekstu. Uzgred, tekst je pisala muzicki neobrazovana osoba jer je rumba potekla sa Kube a ovde se radi o spanskoj gitari. Pobogu, zasto Srbija da salje pesmu latinskog ritma?

6. Balosa jos preslusavam. Mozda;

7. Hurricane: we’ve been there, done that, sa boljom verzijom zavrsili na 18. Mestu, sad treba da possljemo losu kopiju, kakav blam bi to bio. Kostimi i izvedba ocekujem da budu flop;

8. Nadja: ovde bi vise legao moderniji nacin pevanja i vokal tipa Zara Larssen.

Ostali: no comment.

U svakom slucaju moj izbor je na progresivnoj a ne prevazidjenoj ili banalnoj numeri.
Napisah esej.

Last edited:
Pustio sam Luku nekom ko nema veze sa Escom. Odgovor je bio pa mozda i upali ako ima dobar nastup. Medjutik usledio je interviju na nova.rs i popularnosti u Kini sa prepuna koncerta od hiljadu i po ljudi i to cak tri!!! Potom se osvrnuo na nastup u jutarnjem programu. Odgovor je bila zgrozena faca.

Decko ne ume da vlada javnim nastupima. Ne znamo kakav je na sceni ali bice ismejan ako daje intervijue. A to je svakako bitno kojom god sferom javnog posla da se bavis, i itekako utice.

Favorit neesc fana je ipak. Nađa O. (I kao neko ko ne prati esc kdgovor je da ce glasati za nju!!!)

Pustio sam Luku nekom ko nema veze sa Escom. Odgovor je bio pa mozda i upali ako ima dobar nastup. Medjutik usledio je interviju na nova.rs i popularnosti u Kini sa prepuna koncerta od hiljadu i po ljudi i to cak tri!!! Potom se osvrnuo na nastup u jutarnjem programu. Odgovor je bila zgrozena faca.

Decko ne ume da vlada javnim nastupima. Ne znamo kakav je na sceni ali bice ismejan ako daje intervijue. A to je svakako bitno kojom god sferom javnog posla da se bavis, i itekako utice.

Favorit neesc fana je ipak. Nađa O. (I kao neko ko ne prati esc kdgovor je da ce glasati za nju!!!)
Videćemo po televotingu šta običan narod misli, ali i meni se čini da Luku najviše hajpuju fanovi Evrovizije.

Voleo bih da grešim. Stvarno bih voleo... Nemam dobar osećaj od početka. Al nemam ni nešto naročito sjajan ni za koga.

Zato mislim šta bude najzabavnije nek ide i kraj.
Ali mi je skroz smotan sa ovim intervijuima da nmg...

Ako su nekog ismejali zbog intervjua to je mala Blanche iz Belgije. I to je bilo totalno nehumano izmejavanje jednog deteta.
Boli nju pipi, imala je odličnu pesmu pa iako je u live bila totalno nesigurna čak vokalno loša, odlična i unikatna pesma je izgurala i završila je visoko. Intervjui su skoro pa nebitni za ta 3 minuta i za mase koje se intervjuima vecinski ne bave(koga je briga sem šačice fanova) ako je pesma odlična i scenski to izgleda korektno.
Na stranu što Baloševu pesmu ne volim, prijatan je i sasvim ok dečko u intervjuima.
Savo, koji će se boriti sa Zejnom najverovatnije za Liverpul, pristojnu pesmu ima a u intervjuima je siguran, čak prijatan.
Luke mi tu deluje nesiguran, autistično, pogubljeno ali tu aroganciju koja se ovde traži i potencira i kod njega i Princa, ja ne vidim.

Boli nju pipi, imala je odličnu pesmu pa iako je u live bila totalno nesigurna čak vokalno loša, odlična i unikatna pesma je izgurala i završila je visoko. Intervjui su skoro pa nebitni za ta 3 minuta i za mase koje se intervjuima vecinski ne bave(koga je briga sem šačice fanova) ako je pesma odlična i scenski to izgleda korektno.
Na stranu što Baloševu pesmu ne volim, prijatan je i sasvim ok dečko u intervjuima.
Savo, koji će se boriti sa Zejnom najverovatnije za Liverpul, pristojnu pesmu ima a u intervjuima je siguran, čak prijatan.
Luke mi tu deluje nesiguran, autistično, pogubljeno ali tu aroganciju koja se ovde traži i potencira i kod njega i Princa, ja ne vidim.
I Savo ne govori Engleski, a ide u Englesku. Bas ce ostaviti utisak.

Status
Not open for further replies.
Back