Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nije bila Nađa u Šarenici, već u Jutarnjem programu 10. februara.

Ekipa iz današnje Šarenice. Nađa, Empathy Soul Project, Ivona i Adem Mehmedović.

View attachment 4104
Ne vredi, opet me podseća na Solunu Samay iz Danske, sa ESC.. :D

Saru pljuju od kako je poznata široj javnosti, iz nekog razloga je oduvek "zabavno" pljuvati po njoj, ali opet je to samo nekolicina glasnih ljudi.
Mislim da njen slučaj nije ni za uporediti sa njegovim slučajem, tu se slažem sa @FFM

• Like
Reactions: FFM
Mislim da njen slučaj nije ni za uporediti sa njegovim slučajem, tu se slažem sa @FFM
Pa nisam hteo njih da uporedim, već sam hteo da kažem kako bez obzira kako se neko postavlja u javnosti i sa kojim samopouzdanjem mogu biti dočekani na krv i nož u javnosti iz nekog razloga.

Saru pljuju od kako je poznata široj javnosti, iz nekog razloga je oduvek "zabavno" pljuvati po njoj, ali opet je to samo nekolicina glasnih ljudi.
Pa nije bas nekolicina, dosta mim stranica je bilo bas aktivno u podjebavanju Sare i napravilo je taj sentiment dosta viralnim.
Ruku na srce, neke fore su stvarno i bile dobre.

Stvarno bi mogli da se potrude malo vise oko toga ili da zovu nekoga ko je vec nastupao. Evo npr. sinoc na litvanskom finalu gostovao je Duncan Laurence.

Duncan je gostovao svuda. 🤣 A Joker Out bi došli da su pozvani, već su se izjasnili.

Pa nije bas nekolicina, dosta mim stranica je bilo bas aktivno u podjebavanju Sare i napravilo je taj sentiment dosta viralnim.
Ruku na srce, neke fore su stvarno i bile dobre.
Kapiram i to, ali mislim da su ljudi koji su je boleli samo bili tiši, jer svakako da je bilo dosta njih koji su je voleli, pa imala je više glasova publike od HRC kad su pobedili.

Mimovi su uglavnom bili vezani za njene face tokom rezultata, ali ne bih to opisao kao arogancija već je jednostavno bila razočarana i kao da se trudila da se to ne vidi pa je delovalo tako kako jeste.

Pa nisam hteo njih da uporedim, već sam hteo da kažem kako bez obzira kako se neko postavlja u javnosti i sa kojim samopouzdanjem mogu biti dočekani na krv i nož u javnosti iz nekog razloga.
Nije bitna toliko javnost, tu, uvek će biti i "za" i "protiv" šta god da je.. bitno je šta ćeš ti proizvesti iz svega toga, da li će ti samopouzdanje biti na dovoljnom nivou da se iskažeš...ne znam, meni ovo deluje "klimavo" za nešto dalje, ali možda grešim..

Nije bitna toliko javnost, tu, uvek će biti i "za" i "protiv" šta god da je.. bitno je šta ćeš ti proizvesti iz svega toga, da li će ti samopouzdanje biti na dovoljnom nivou da se iskažeš...ne znam, meni ovo deluje "klimavo" za nešto dalje, ali možda grešim..
Pa ako se odrazi u njegovom nastupu, svakako, kao kod Angelline prošle godine, ali ako to ne bude uticalo na nastup onda ne bi trebalo da što se toga tiče bude problema jer većina ljudi ionako ne gleda te intervjue.

To je sve zaokružena celina Stefane, takve idealne okolnosti "izađi na scenu otpevaj, par min, pokloni se, zadivi masu i skloni se" rade samo kod pojedinih "genijalaca", to je toliko idealiizovano i retko, intervjui se preslikavaju i održavaju na sve to, i ne samo intervjui, celokupna slika... Videćemo šta će iz ovoga...

Prvo kazes da javnost nije bitna, a onda kazes dal ce samopouzdanje biti na dovoljnom nivou da se iskaze. Pa kome ce se iskazati nego javnosti, oni kod kuce ga vec znaju. Naravno da je javnost bitna i da treba da deluje samopouzdano, mene bas briga kako on deluje u cetiri zida.

Pa kome se svidi nastup glasaće, neće niko biti u fazonu hajde da pogledam neki intervju pre nego što glasam.
Pa dobro to instant može, ja sam se već prebacio na nešto "više".. 😉

Pa dobro to instant može, ja sam se već prebacio na nešto "više".. 😉
Pa to si ti. Mi pratimo svaki detalj i sve intervjue i na osnovu toga formiramo naše mišljenje, ali to smo sami mi. Većina ljudi koji gledaju i glasaju čak ni ne poslušaju pesme kako treba pre samog takmičenja.

• Like
Reactions: Mrm
Prvo kazes da javnost nije bitna, a onda kazes dal ce samopouzdanje biti na dovoljnom nivou da se iskaze. Pa kome ce se iskazati nego javnosti, oni kod kuce ga vec znaju. Naravno da je javnost bitna i da treba da deluje samopouzdano, mene bas briga kako on deluje u cetiri zida.
Studio kod voditeljke Tv K1 ili kako već, gde si došao da se pokažeš kao učesnik PZE i potencijalni učesnik ESC, nekoj "možda i drugojačijoj publici" svakako nije "4 zida"..
Treći put ponavljam, možda grešim videćemo, ja sam samo izneo utisak da mi ovo ne odaje dojam buduće "evrovizijske zvezde" koju tražimo..

Studio kod voditeljke Tv K1 ili kako već, gde si došao da se pokažeš kao učesnik PZE i potencijalni učesnik ESC, nekoj "možda i drugojačijoj publici" svakako nije "4 zida"..
Treći put ponavljam, možda grešim videćemo, ja sam samo izneo utisak da mi ovo ne odaje dojam buduće "evrovizijske zvezde" koju tražimo..
(y)

Svakako je dobra stvar sto Luke na pocetku intervjua kaze da se ne zanosi tolikim pohvalama i komentarima da mu se ne bi nesto poremetilo.

Deluje mi da je decko priseban i veoma obazriv, svestan je on odlicno da ce se sada ili dignuti u zvezde ili se vraca opet u podrum. Veliki je to pritisak, od Sare Jo smo svi imali ocekivanja jer je dugo u ovom poslu pa je opet naisla na osudu jednog dela publike. Sada ni ne obracamo paznju (barem ja) na neke afirmisane izvodjace tipa Angellina. Sva paznja je usmerena ka Zejni, Balosu, Luki itd.

Status
Not open for further replies.
Back