Nađa, Ivona, Empathy Soul Project i Adem Mehmedović.Ko li je danas bio u Šarenici?
Ili je završeno "njihanje", izređali se svi..
Stvarno bi mogli da se potrude malo vise oko toga ili da zovu nekoga ko je vec nastupao. Evo npr. sinoc na litvanskom finalu gostovao je Duncan Laurence.Kad će RTS da objavi da Joker Out dolaze na PZE?![]()
Bili su i TVORCHI sinoć..Stvarno bi mogli da se potrude malo vise oko toga ili da zovu nekoga ko je vec nastupao. Evo npr. sinoc na litvanskom finalu gostovao je Duncan Laurence.
Sve to košta.Stvarno bi mogli da se potrude malo vise oko toga ili da zovu nekoga ko je vec nastupao. Evo npr. sinoc na litvanskom finalu gostovao je Duncan Laurence.
Ja se malko izvinjavam ali mene ovo na momente podseća na razgovor kod psihologa.. On veli voditeljki: "Ja nisam toliko siguran u sebe" pa potom se skrušeno zahvaljuje što se njoj i ne znam na koga je ona mislila toliko dopada pesma, a onda ona veli: "ja moram da kažem da sam te pomalo i nagovorila na ovo gostovanje"?!?
Malo mi je u neskladu sve, vidim ovakav intervju, i vidim one pompezne najave sa nastupom i nekim "konceptima".. Mislim ok, možda je priča u biti ok.. Ne znam..Ne bi trebalo da ističe te osobine koje se u muzičkom svetu i estradi više smatraju manom, nego prednošću.
Bila je u jutarnjemZar Nadja nije bila vec jednom gost u Sarenici?
Mislim da je dosta komentara za Saru i bilo vezano za to sto se predstavlja na pragu arogancije.Pa ovo je pre svega za njega sve novo, nadam se da to neće uticati na nastup, deluje kao tremaroš, nadam se i da će ga ovo iskustvo nekako ohrabriti čak i da ne pobedi, za njega je iskorak i to što se prijavio. Naša publika ume da bude veoma pakosna, pa setite se kakva ismejavanja i komentare je Sara trpela na društvenim mrežama, a ona je neko ko se u javnosti postavlja kao veoma samopouzdana osoba.
Krenuo drugi krug "njihanja", a?Zar Nadja nije bila vec jednom gost u Sarenici?