Saru pljuju od kako je poznata široj javnosti, iz nekog razloga je oduvek "zabavno" pljuvati po njoj, ali opet je to samo nekolicina glasnih ljudi.Mislim da je dosta komentara za Saru i bilo vezano za to sto se predstavlja na pragu arogancije.
Ne vredi, opet me podseća na Solunu Samay iz Danske, sa ESC..Ekipa iz današnje Šarenice. Nađa, Empathy Soul Project, Ivona i Adem Mehmedović.
View attachment 4104
Mislim da njen slučaj nije ni za uporediti sa njegovim slučajem, tu se slažem sa @FFMSaru pljuju od kako je poznata široj javnosti, iz nekog razloga je oduvek "zabavno" pljuvati po njoj, ali opet je to samo nekolicina glasnih ljudi.
Pa nisam hteo njih da uporedim, već sam hteo da kažem kako bez obzira kako se neko postavlja u javnosti i sa kojim samopouzdanjem mogu biti dočekani na krv i nož u javnosti iz nekog razloga.Mislim da njen slučaj nije ni za uporediti sa njegovim slučajem, tu se slažem sa @FFM
Pa nije bas nekolicina, dosta mim stranica je bilo bas aktivno u podjebavanju Sare i napravilo je taj sentiment dosta viralnim.Saru pljuju od kako je poznata široj javnosti, iz nekog razloga je oduvek "zabavno" pljuvati po njoj, ali opet je to samo nekolicina glasnih ljudi.
Stvarno bi mogli da se potrude malo vise oko toga ili da zovu nekoga ko je vec nastupao. Evo npr. sinoc na litvanskom finalu gostovao je Duncan Laurence.
Kapiram i to, ali mislim da su ljudi koji su je boleli samo bili tiši, jer svakako da je bilo dosta njih koji su je voleli, pa imala je više glasova publike od HRC kad su pobedili.Pa nije bas nekolicina, dosta mim stranica je bilo bas aktivno u podjebavanju Sare i napravilo je taj sentiment dosta viralnim.
Ruku na srce, neke fore su stvarno i bile dobre.
Nije bitna toliko javnost, tu, uvek će biti i "za" i "protiv" šta god da je.. bitno je šta ćeš ti proizvesti iz svega toga, da li će ti samopouzdanje biti na dovoljnom nivou da se iskažeš...ne znam, meni ovo deluje "klimavo" za nešto dalje, ali možda grešim..Pa nisam hteo njih da uporedim, već sam hteo da kažem kako bez obzira kako se neko postavlja u javnosti i sa kojim samopouzdanjem mogu biti dočekani na krv i nož u javnosti iz nekog razloga.
Pa ako se odrazi u njegovom nastupu, svakako, kao kod Angelline prošle godine, ali ako to ne bude uticalo na nastup onda ne bi trebalo da što se toga tiče bude problema jer većina ljudi ionako ne gleda te intervjue.Nije bitna toliko javnost, tu, uvek će biti i "za" i "protiv" šta god da je.. bitno je šta ćeš ti proizvesti iz svega toga, da li će ti samopouzdanje biti na dovoljnom nivou da se iskažeš...ne znam, meni ovo deluje "klimavo" za nešto dalje, ali možda grešim..
Prvo kazes da javnost nije bitna, a onda kazes dal ce samopouzdanje biti na dovoljnom nivou da se iskaze. Pa kome ce se iskazati nego javnosti, oni kod kuce ga vec znaju. Naravno da je javnost bitna i da treba da deluje samopouzdano, mene bas briga kako on deluje u cetiri zida.Nije bitna toliko javnost, tu, uvek će biti i "za" i "protiv" šta god da je.. bitno je šta ćeš ti proizvesti iz svega toga, da li će ti samopouzdanje biti na dovoljnom nivou da se iskažeš...ne znam, meni ovo deluje "klimavo" za nešto dalje, ali možda grešim..
Pa dobro to instant može, ja sam se već prebacio na nešto "više"..Pa kome se svidi nastup glasaće, neće niko biti u fazonu hajde da pogledam neki intervju pre nego što glasam.
Pa to si ti. Mi pratimo svaki detalj i sve intervjue i na osnovu toga formiramo naše mišljenje, ali to smo sami mi. Većina ljudi koji gledaju i glasaju čak ni ne poslušaju pesme kako treba pre samog takmičenja.Pa dobro to instant može, ja sam se već prebacio na nešto "više"..![]()
Studio kod voditeljke Tv K1 ili kako već, gde si došao da se pokažeš kao učesnik PZE i potencijalni učesnik ESC, nekoj "možda i drugojačijoj publici" svakako nije "4 zida"..Prvo kazes da javnost nije bitna, a onda kazes dal ce samopouzdanje biti na dovoljnom nivou da se iskaze. Pa kome ce se iskazati nego javnosti, oni kod kuce ga vec znaju. Naravno da je javnost bitna i da treba da deluje samopouzdano, mene bas briga kako on deluje u cetiri zida.
On je sav fejk, pa otuda i kontradiktornosti kad govori.Ne bi trebalo da ističe te osobine koje se u muzičkom svetu i estradi više smatraju manom, nego prednošću.
Studio kod voditeljke Tv K1 ili kako već, gde si došao da se pokažeš kao učesnik PZE i potencijalni učesnik ESC, nekoj "možda i drugojačijoj publici" svakako nije "4 zida"..
Treći put ponavljam, možda grešim videćemo, ja sam samo izneo utisak da mi ovo ne odaje dojam buduće "evrovizijske zvezde" koju tražimo..