RuPaul's Drag Race

Dobra epizoda, malo gresaka u editu i volim ovaj lipsync battle.

Nekako dobije clear winner i mislim da je to sigurno Sasha

• Like
Reactions: FFM
Dobra epizoda, malo gresaka u editu i volim ovaj lipsync battle.

Nekako dobije clear winner i mislim da je to sigurno Sasha
Da, konačno jedna dobra epizoda, iako sa veoma kontroverznim odlukama.

Ja sam i dalje na hlađenju, čekam da se malo nakupi, ali me jako zanima da je Shangelina discount verzija i dalje u igri?

Ja sam i dalje na hlađenju, čekam da se malo nakupi, ali me jako zanima da je Shangelina discount verzija i dalje u igri?
Epizoda sada koja je izasla bas je uradjena da je izbace i uspeli su 🥳

Epizoda sada koja je izasla bas je uradjena da je izbace i uspeli su 🥳
drag race yes GIF

Meni ne, sve isti pokreti plus look je basic. All stars materijal ima kod nje 🤷🏻‍♂️

Sudeći prema onome što sam video ona mi nije ni za imaginarno izdanje Drag Race Bosnia koje vodi Vivacious 😭❌

Meni nešto kod nje baš prija - u pokretima, izrazima lica... Baš mi je nekako draga. Ali slažem se da su joj looks malo basic.
Inače, imam takav problem da gledam Anitru, ne mogu a da ne vidim mamu Bice i Đeljane i to mi baš skreće pažnju. Tako lep muškarac, a tako nakaradna dragica.

Na internetu kruzi da ce Sasha izgleda zameniti Ru. Nesto gledajuci ovu poslednju sezonu pocinjem polako da verujem u to.

Miss Continetnal, gay legend, fashion icon, mother…

koliko god je zasluzila da ispadne Spice bas mi je zao nekako. Zavleh je

Na internetu kruzi da ce Sasha izgleda zameniti Ru. Nesto gledajuci ovu poslednju sezonu pocinjem polako da verujem u to.

Miss Continetnal, gay legend, fashion icon, mother…

koliko god je zasluzila da ispadne Spice bas mi je zao nekako. Zavleh je
Sad kad razmislim, to bi bilo baš sjajno.

Bob, Bjanka i Triksi su se pominjali kao opcije uglavnom, ali Bjanka je sada na PitStopu pokazala da joj to nije jača strana, Bob mi je previše subjektivan dok bi mi TRiksi bila dobra opcija da nije i sama rekla da ona mrzi challenge.

Ne znam šta da mislim, a nije da sam naročito merodavan pošto mi je trebalo vremena da se naviknem da nema Santina, koliko god iritantan da je bio. :ROFLMAO:

Čak i kad znam da je Ru potpuno nezainteresovan za show, osim ako kamere ne snimaju, ipak mislim da bi mi bilo jako čudno da ga ne vidim pored Michelle. Sa druge strane, neka nova/drugačija energija sigurno ne bi škodila.

• Like
Ne znam šta da mislim, a nije da sam naročito merodavan pošto mi je trebalo vremena da se naviknem da nema Santina, koliko god iritantan da je bio. :ROFLMAO:
Ja sam late bloomer tako da sam počeo da gledam tek sredinom 2020. i kada sam bindžovao mislim da mi je trebalo jedno dve sezone da skontam da Santina više nema.

Nisam siguran da je uopšte njegovo komentarisanje imalo bilo kakav doprinos, a i mnoge dq ga nisu volele, nego sam se taman navikao na njega kao na deo postave.

Znao sam da mi deluje poznato. After a long night of hooking, trade didn't like the session so he had gutted me..and set me on fire... but I didn't die, bitch, I crystalized… and now I'm a Glamazon bitch, ready for the runway.

Bukvalno, napisah tamo Zoki's Drag Race, voimjaoca :eek:

• Haha
Back