Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja bih u ovoj besmislenoj diskusiji samo podvukao da mi je apsolutno svejedno da li naš predstavnik zna ili ne zna engleski i da li sa njim ide prevodilac ili ne... Moje 3 su imale odličan engleski, Tijana isto... Nebitno skroz. Onaj Azer 2013. bio drugi, reč engleskog nije znao. Zaista nebitna stavka, ne zanima me da li će ih fanovi voleti ili ne, prosto su fanovi taj jedan procenat glasova i to je to. Lepo je gledati kako lude za njima kao za Uragankama, ali gde su posle ti fanovi kad se glasa lol

Da ali Luku i Balosa saljemo ako budu dobri uzivo, ako ne budu pa ih posaljemo onda cemo sledece godine opet doci na ram ba ba bam.
Jos da dodam za Luku i Balosa je bolje da budu na pze drugi nego na evroviziji 15. Ako treba da budemo 15. bolje da ode neko drugi.

Pa dobro, ali ceo dan se raspravlja o tome kako intervjui nisu bitni jer je Tijana Bo u njima bila super, pa su sad odjednom ipak bitni ahahaha ma vrh
Vidim da važi i obrnuto.

Kad je Luka loš u intervjuu na srpskom, onda je važna komunikativnost sa publikom i sigurnost u javnim nastupima, a Luku najviše hajpuju fanovi Evrovizije.

Kad je odličan na engleskom, onda je rasprava o intervjuima besmislena lol

Luka je studirao engleski na filološkom (kao i ja), tako da je dobar izgovor očekivan.

Kad je odličan na engleskom, onda je rasprava o intervjuima besmislena lol
Pa i obrnuto. Kad je "autističan" onda nije važan intervju, pa kad pokida na engleskom onda je super. A meni je cela ova rasprava besmislena u oba slučaja i to sam odmah rekao.

Ja nisam primetio jedinstven konsenzus ni oko toga da nije bio dobar, a ni oko toga da je davanje intervjua domaćim medijima nebitno, al dobro, svakako se mora nešto pisati i drobiti na ovom forumu, posebno za najkontroverznijeg među favoritima :coffee:
Zaludan pop i koze krstava
hqdefault (1).webp

Luka ako ikada otvori ovu temu:

Confused Little Girl GIF

Ti penzioneri su zadovoljni sa apsolutno svakom pesmom dokle god dobiju 1000 dinara od Zabavne redakcije. Pogledaj samo Filipov nastup u Šarenici, da li stvarno misliš da njih briga za pesmu, tu su da odrade dnevnicu koju će da potroše u lokalnom Maxi-ju.

Što se Nađinog uspeha na PzE tiče, ne sumnjam da će žiri biti široke ruke, ali u TVT teško da može da se izbori sa Hurricane, Zejnom, Lukom, Savom ili Angellinom (ako ova dobro odradi nastup).
E, sad me teraš da otkrijem da mi je životna profesija usko vezana sa prepoznavanjem emocija.
Kod Beloša se videla naučena reakcija, kod Nadje su penzioneri delovali zainteresovanije i spontanije. Ta generacija, a još su i dominantno žene, padaju na imidž dobrog deteta i ne vole eksperimente, ni audio, ni vizuelno. Pobednici većine muzičkih takmičenja, barem kod nas, su bili uglavnom nasmejani, prijatni i bez mnogo inovacija u svom repertoaru. Nadjina pesma najviše odgovara prosečnom srpskom TV gledaocu.
Pitanje je da li će se uključiti u glasanje. Ako na PZE budu glasali samo ljubitelji i pratioci Eurosonga, rodbina takmičara i kućni savet pevača, onda Nadja teško prolazi u Top 10, pored onih kojih si naveo.
Ukoliko budu glasali svi oni kojima se pesma svidja, onda će daleko dogurati.

A i za drugu Nadju, sve više mislim da ulazi u finale. Slatkica sa dva repića koja peva o devojci tvog dečka, najviše odgovara ukusu klinki iz osnovne škole koje baš vole da glasaju.
EByMb8b.jpg

Jel sam samo ja propustio poruku njene pesme? 😂
Na ovo bi trebalo Luke Black da se ugleda realno, ovo je slika i prilika estrade: "Pesma nema neku preteranu poruku, više je muzika bitna nego tekst, a pitan si za poruku! Odgovor: Ma NEMA da NEMA, samouvereno kažeš/napišeš to je tako, i tako, pola će da proguta na prvu"... 😄

Luka ide od samouvjerenog do nesigurnog samo iz razloga jer je fejk i pokušava bilo kojim načinom privući pažnju na sebe. Malo ću grmiti kako sam iznad svega, pa ću malo izigravati podrum žrtvicu. Bukvalno se ponaša kao da ga je rodila Jelena Karleuša. Jedan dan: "Ja sam majka, udarate mi na porodicu." Drugi dan:"Nabijem vas sve na kurac, mrš svi."

• Wow
Reactions: Mrm
Luka ide od samouvjerenog do nesigurnog samo iz razloga jer je fejk i pokušava bilo kojim načinom privući pažnju na sebe. Malo ću grmiti kako sam iznad svega, pa ću malo izigravati podrum žrtvicu. Bukvalno se ponaša kao da ga je rodila Jelena Karleuša. Jedan dan: "Ja sam majka, udarate mi na porodicu." Drugi dan:"Nabijem vas sve na kurac, mrš svi."
Nema on takav diva stav, ne znam odakle ti to?? Da se trudi da bude autentican, mozda i po svaku cenu, moglo bi se reci ali opravdace ocekivanja svakako

Pa znači da je dečko vrlo pametan i vrlo pametno bira šta će kad i šta da kaže (Što se sad tiče, ne mislim na one blamantne intervjue od pre nekoliko godina), igra taktički, nije ni on od juče.

Status
Not open for further replies.
Back