ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Uopće ne doživljavam više SM kao ESC zemlju. Izrazito mi je idiotski dovlačiti ljude iz cijele Europe da se bore da predstavljaju tuđu državu na ESC-u. Nadam se da će ispadati u pf dok god je tako.
Tu je Ronelica da se pobrine da ispadnu 😍

Uopće ne doživljavam više SM kao ESC zemlju. Izrazito mi je idiotski dovlačiti ljude iz cijele Europe da se bore da predstavljaju tuđu državu na ESC-u. Nadam se da će ispadati u pf dok god je tako.
Šta želiš onda, Valentinu Monettu svake godine?

Njihovo učešće je odavno besmisleno. Razumljivo je da uvoze pevače, mislim država koja ima stanovnika koliko i omanje beogradsko naselje... šta očekivati.

Ja bih samo voleo kada bi se San Marino organizovao na način koji je konstantan iz godine u godinu, jer sve što rade izgleda kao da igraju pikado u mraku.

Bilo bi zanimljivo kada bi bili neka vrsta wildcard države u kojoj bi se svake godine takmičili izvođači iz drugih država ili recimo kada bi organizovali poslednje NF sezone sa izvođačima koji nisu osvojili NF u kojima su se takmičili te sezone, a koji su izrazili zainteresovanost i pristanak da predstavljaju sebe i San Marino na Evroviziji. Onda bi fanovi iz cele Evrope glasali u tom NF za izvođača kojeg žele na Evroviziji. Na taj način bismo gotovo zagarantovano dobili kvalitetnu pesmu na Evroviziji (za razliku od nebitnih pesama koje šalju i koje služe da popune vreme) i nekad bi se sigurno desilo da pesma koja je izgubila od neke druge na matičnom NF bolje prođe od pobednika svog NF na samoj Evroviziji.

Zamislite situaciju u kojoj Šerin iz Belgije pobedi u tom hipotetičkom NF San Marina. Gustaf, koji predstavlja Belgiju na Evroviziji, gotovo sigurno ispada iz prvog polufinala, dok bi Šerin iz drugog polufinala sigurno prošla dalje u finale.

Drama ✅
Komedija ✅
Kvalitetna pesma ✅
Druga šansa za izvođače ✅
Dobar rezultat za San Marino koji bi opravdao njihovo postojanje u ESC ✅

Realno, plus što je televoting za SM smiješan, tj. nepostojeći pa onda po nekim kalkulacijama dođu do top 10. Niđe veze.

Kamo sreće da bar neko sa Sanrema dobije priliku da ide sa tom pjesmom sa festivala, to bi mi bilo top, ovako meh

SMTV, trenutni urednik zabavnog programa ti NIJE prijatelj. I zato budi pametna.

Zamislite situaciju u kojoj Šerin iz Belgije pobedi u tom hipotetičkom NF San Marina. Gustaf, koji predstavlja Belgiju na Evroviziji, gotovo sigurno ispada iz prvog polufinala, dok bi Šerin iz drugog polufinala sigurno prošla dalje u finale.

Gustaph je takođe u drugom polufinalu i, možda je nepopularno mišljenje, ali Belgija itekako nije bez šansi.

Recap prvog polufinala u San Marinu 🇸🇲🎧🤩 imamo i prve finaliste.. 🍾 A teme nema, Ts, Ts, Ts..
Ko misli da je spreman neka udahne duboko i klikne:

P. S. Posebno obratiti pažnju na 01:23 - Angel Dell, Ultra drag Finnish superstar 🇫🇮, novo NF otkriće, sezone 2023.. 🎼😍

Recap prvog polufinala u San Marinu 🇸🇲🎧🤩 imamo i prve finaliste.. 🍾 A teme nema, Ts, Ts, Ts..

P. S. Posebno obratiti pažnju na 01:23 - Angel Dell, Ultra drag Finnish superstar 🇫🇮, novo NF otkriće, sezone 2023.. 🎼😍
Koliko je ovo sve jezivo…

Vriska, kakav disaster, oni se sprdaju sa nama. 😂

• Love
Reactions: Mrm
Svi kažu da će za 10 sati za Australiju na yt biti predstavljen Electric Fields... Meeeh... Nadam se da nije istina..
ESC u Australiji uopšte nije popularan, to je samo jedan uži krug lgbtq+ i zato biraju iz tog kruga sa njihovih NF, nema tu mnogo interesenata, više bih voleo Dami Im sada, ali mislim da će to biti sledeće godine...

Napokon preslušao odabrane pesme i zadovoljan sam za sada. Baš mi se sviđaju Hrvatska, Norveška i Češka, koje mogu da vidim i kao pobednike ove godine. U samom vrhu su mi i Malta i Slovenija. Italija, Francuska i Španija dobri, baš kao i Estonija i Belgija.

Ubedljivo najgori Albanija i Rumunija

Da covek pozeli da je San Marino (Trollino) sa nama u istom polufinalu...

Nisam cuo nista, vodim se po komentarima.

Kao i uvek slusam samo izabrane pesme i to tek kad svi budu izabrali.

Back