ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Oterali su Belorusiju zato što je autokratija, isto kao što su Azerbejdžan i Kazakhstan koji će sada da uđe

Mada realno zna se da nije to pravi razlog zašto je Belorusija DQ

Pa i Belorusija moze da se vrati od 2024. Mislim da su oni samo dobili zabranu od EBU na tri godine

Nema nikakve veze vrsta vlasti u državi. Zna se zašto su Bjelorusija i Rusija maknute.

0
Nema nikakve veze vrsta vlasti u državi. Zna se zašto su Bjelorusija i Rusija maknute.
Pa nije baš, Belorusija je pre Rusije i rata, još kad su bili protesti u državi, antivladini, nakon predsedničkih izbora 2020. godine..

Last edited:
*predsedničkih
Hvala, hajde sada vi meni objasnite pošto mi je uključeno ono automatsko kucanje, zašto mi on tako neispravno kreira reči na srpskom... 😒 Stalno moram da se vraćam, prolazim kroz ceo post i popravljam...sigurno nije u pitanju da ne znam ispravno da koristim reč "predsednik" pisanim putem..

Pa autokorekt obicno ispravlja greske u kucanju, a ne kvari ispravno napisano

A za Australiju, ma ostace oni sigurno dok im ne dosadi, sigurno nece EBU da se odrice sigurnog ucesnika u ovim godinama kad je brojnost problem

S tim da mi se cini da je u Australiji masovno opala zainteresovanost, slanje benda koji je zavrsio kao drugi prosle godine internim putem to pokazuje (inace steta za Dreamer, kida pesma)

Navodno im je ovo poslednja godina na ESC, ali nema šanse lol

Bolja mi je njihova pesma prošle godine

Ipak, ne znači da je ovo loše. U gornjoj polovini od trenutnih pesama za mene.

Back