Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
pa da nema žirija one bi verovatno pobedile.. šta je bilo ljudima na RTS da 2013e ukinu žiri???

Nek ga smeste na veliku scenu SNP, nedavno su svakako dobili novu tehniku :D Plus nije da im opere i baleti igraju toliko cesto, mogu da je zauzmu na 3 nedelje.
Sve u saradnji sa Sezam produkcijom.
200.gif

Svi okrećemo ploču i glasamo za Uraganke jer su nam objasnile kakva je priča iza Zumija Zimija i Zamija.
U onom prvom intervjuu kad su odgovarale na pitanja, Sara je rekla da je to kompleksno, da je ostavljeno otvoreno da može da se tumači na više načina... :geek: 🤭

pa da nema žirija one bi verovatno pobedile.. šta je bilo ljudima na RTS da 2013e ukinu žiri???

Ustvari žiri je ukinut 2010. nakon pobjede Kona.Znam da je rečeno da će od tad samo publika glasati.

2010. i 2011. nije bi bilo Beovizije/Beosonga/PZE.
2013. je prvi festival u kojem nije bilo žirija.

Sve u saradnji sa Sezam produkcijom.

S obzirom na tehnicke mogucnosti i to da kampuju u zgradi NIS-a otkad im je zgrada srusena u bombardovanju, imali su dosta kvalitetan program do dolaska crno-crvenih. Sad su dobili zgradu, ali bez tehnike. Ni RTS ne radi PZE sam, mozda bi finalni rezultat bio iznenadjujuc, nikad ne znas.

SNP u svakom slucaju nudi vise mogucnosti od pre-Delta SC, plus je scena veca.

No desice se nikad da RTS bilo kome prepusti ESC.

Šta mislite da li Egret može i 12 poena od PZE žirija u polufinalu, ako interpretacija bude odlična?

S obzirom na tehnicke mogucnosti i to da kampuju u zgradi NIS-a otkad im je zgrada srusena u bombardovanju, imali su dosta kvalitetan program do dolaska crno-crvenih. Sad su dobili zgradu, ali bez tehnike. Ni RTS ne radi PZE sam, mozda bi finalni rezultat bio iznenadjujuc, nikad ne znas.

SNP u svakom slucaju nudi vise mogucnosti od pre-Delta SC, plus je scena veca.

No desice se nikad da RTS bilo kome prepusti ESC.
Dobijaju i tehniku na jesen, dala im Pokrajina par miliona evra za to. Sve će da opreme, ima da budu ko BBC!

Status
Not open for further replies.
Back