Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Iako je prvobitno planirao, ipak neće biti sam na sceni. Neke stvari koje je planirao nisu moguće, pa nešto izbacuju, a nešto dodaju, te još rade na detaljima nastupa. RTS štenara kao i obično. Neke stvari koje je planirao, ne mogu da se izvedu, jer je Rts štenara, kao što sam već napisao. E zato ja stalno potenciram priču o održavanju u nekoj dvorani, a ne rts studio zvani Letva. Ovo sto kaže da rade na detaljima, radije ne bih komentarisao, ali moram. Dečko imaš manje od nedelju dana do nastupa, a ti još radiš na detaljima. Lepo sam napisao čini mi se juče ili prekjuče Filip Baloš će biti najveći flop PZE i šok nq za finale PZE.​
Jel vama dobro?

Ne vjerujem da je taj scenario realan. Ja mislim da bi Alal vera...mogao iznenaditi finim nastupom. Kontam da neće "glumiti" na sceni, i zuriti u kameru kao nekršteni.

Ja navijam da sledeće godine organizaciju PzE preuzme RTV. Pa nek biraju hoće li moderan studio na Mišeluku ili veliki Spens... Da vide kako mi Vojvođani to radimo stručno

RTS-u ostaviti samo selekciju pesama, to je jedino šta umeju...

Jadan EvilSmile ove godine, šta god da napiše naiđe na nož. :(

Ja navijam da sledeće godine organizaciju PzE preuzme RTV. Pa nek biraju hoće li moderan studio na Mišeluku ili veliki Spens... Da vide kako mi Vojvođani to radimo stručno

RTS-u ostaviti samo selekciju pesama, to je jedino šta umeju...

Nek ga smeste na veliku scenu SNP, nedavno su svakako dobili novu tehniku :D Plus nije da im opere i baleti igraju toliko cesto, mogu da je zauzmu na 3 nedelje.

Status
Not open for further replies.
Back