Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne sekirajte se, Jelena Vlahović ima lepe šanse za odlazak u Liverpul, tu su i gajde i klasična, a evrovizična numera. Samo još grom da pukne na sceni i eto ishoda, a i pomirenja sukobljenih strana.

Nismo hteli da joj budemo prvi oziljak na dusi 😍
Kada joj je već ona Nadia otela dečka. 😡
I još peva o tome, možeš misliti. 😡

Ne sekirajte se, Jelena Vlahović ima lepe šanse za odlazak u Liverpul, tu su i gajde i klasična, a evrovizična numera. Samo još grom da pukne na sceni i eto ishoda, a i pomirenja sukobljenih strana.
Bukvalno who is that.

KAO GROM IZ VEDRA NEBAAAA

Kontam da se većina neće složiti sa mnom, ali mislim da žiri, prošle godine, nije bio nimalo instruisan što se tiče glasanja.

Pa ja ne znam da li je instruisan ili ne ali u ovoj novoj eri Beovizije/PZE ziri uvek glasa idealno lol

Scenario da ne daju 12 Molitvi ili da daju Konu vise ne postoji kao opcija.

Aleksandra Kovac je dala 10 za Hurricane. Da li je joj je to neko rekao da uradi ili im je receno da glasaju za ESC potencijal a ne po svom ukusu ne znam ali sam siguran da ona u životu nista od Hurricane ne bi slusala.

(Sasvim je bilo dovoljno što su u žiri izabrani par savremenika Marine Abramović iz zlatnog doba SKC-a i jedna Konstraktina drugarica :love:)
Zbog ovoga ja mislim da nisu bitne godine članova žirija, već "iz kog miljea" ti ljudi budu. Posebno među tom starijom umetničkom ekipom itekako ume da bude ljudi sa avangardnim i progresivnim ukusom, ništa manje nego među mlađima.

Meni po ovako nekim komentarima muzicara deluje da ce se oni najviše zalepiti za Dzipsija, Balosa i Luku.

Svaki put malo vrisnem kada se prisetim prošle godine i Nede Ukraden koju je izgleda opalila promaja, pa je, nakon kuliranja Konstrakte kod bodovanja, dala onu glupu izjavu kako je 'Konstrakta zaslužila 12, a nisam joj dala 12 jer sam htela da nagradim druge pesme da pohvalim trud, pa je bolje da joj ne dam nijedan bod ako već ne mogu 12''

Think Winona Ryder GIF by reactionseditor

Da li još nekome bode oči da ove godine baš niko od izvođača nije snimio video spot za svoju pesmu? Prošle godine se čak i Tijana Dapčević iscimala, sećam se da je i Konstra uradila spot samo se ne sećam da li pre ili posle festivala.

sećam se da je i Konstra uradila spot samo se ne sećam da li pre ili posle festivala.
pre

mada ni prošle godine nije skoro niko, jedino Šmrkas, Naiva, Tića i CHEGI od finalista, niko od favorita svakako (i Konstry naravno)

Status
Not open for further replies.
Back