Nismo hteli da joj budemo prvi oziljak na dusiDa, ostavili smo 15godišnju devojčicu na miru, we're keeping the bare minimum here.

Nismo hteli da joj budemo prvi oziljak na dusiDa, ostavili smo 15godišnju devojčicu na miru, we're keeping the bare minimum here.
Kada joj je već ona Nadia otela dečka.Nismo hteli da joj budemo prvi oziljak na dusi![]()
Bukvalno who is that.Ne sekirajte se, Jelena Vlahović ima lepe šanse za odlazak u Liverpul, tu su i gajde i klasična, a evrovizična numera. Samo još grom da pukne na sceni i eto ishoda, a i pomirenja sukobljenih strana.
KAO GROM IZ VEDRA NEBAAAANe sekirajte se, Jelena Vlahović ima lepe šanse za odlazak u Liverpul, tu su i gajde i klasična, a evrovizična numera. Samo još grom da pukne na sceni i eto ishoda, a i pomirenja sukobljenih strana.
Biće sigurno starijih![]()
Ja se slažem.Kontam da se većina neće složiti sa mnom, ali mislim da žiri, prošle godine, nije bio nimalo instruisan što se tiče glasanja.
Zbog ovoga ja mislim da nisu bitne godine članova žirija, već "iz kog miljea" ti ljudi budu. Posebno među tom starijom umetničkom ekipom itekako ume da bude ljudi sa avangardnim i progresivnim ukusom, ništa manje nego među mlađima.(Sasvim je bilo dovoljno što su u žiri izabrani par savremenika Marine Abramović iz zlatnog doba SKC-a i jedna Konstraktina drugarica)
presećam se da je i Konstra uradila spot samo se ne sećam da li pre ili posle festivala.