Petar
Ekspert
Hvala, pustio

Hvala, pustio
Ona moze i da muce celu pesmu ima to nesto i uz dobar nastup opcinice publiku a to je dovoljno da pocisti konkurencijuZena mumla u vecini pesama, ali u ovom klipu se stvarno jedva sta razaznaje lol
No ona dodje, izmumla, i pobedi na ESC.
Šta tačno da ih naučim, koji lekciju? Nisu mi rekli da nešto ne znaju.Dobro, ajde mi napiši tačno tekst ovde (deo iz isečka) na osnovu jednog gledanja isečka probe, a da ne proveravaš na sajtu isti..
I nauči navodnike..
A ne razumem šta pokušavaš da nam dokažeš? Da neće pobediti? OkAlso the fun fact
"The Malmö audience have always been out of touch with the rest of the Swedish televoters. Remember f.e. 2010 when they had Anna Bergendahl 7th out of 8th. Or the year after when they had Melody Club 1st with like 53% (they eventually finished second to last)."
Baš ništa, stavio fun fact, vezan za glasanje publike u anketi u Malmeu, nakon što su izašli rezultati ovogodišnje...a da li će pobediti, to ćemo da vidimo..A ne razumem šta pokušavaš da nam dokažeš? Da neće pobediti? Ok
Kako kad je ovo sa Jutjuba? Ozbiljno pitanje.Molim vas, obrišite snimke probe, pošto možemo da izgubimo akreditaciju zbog toga. Hvala vam unapred.
Kako kad je ovo sa Jutjuba? Ozbiljno pitanje.
Mislim da sam negdje čitao prije nekoliko godina da imaju svoje ljude za nastupe te da svaki izvođač ima pravo na određenu svotu novca. Sve se usuglašava sa izvođačem i njegovim timom. Cilj je imati nastup koji će biti identičan na Eurosongu ili minimalno korigiran (više outfit).Kako kad je ovo sa Jutjuba? Ozbiljno pitanje.
Ovo je sve prosek osim nastupa koji je ubedljivo najzanimljiviji deo... Ko je radio nastup?