se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Dobro, ajde mi napiši tačno tekst ovde (deo iz isečka) na osnovu jednog gledanja isečka probe, a da ne proveravaš na sajtu isti.. 🙄
I nauči navodnike..
Šta tačno da ih naučim, koji lekciju? Nisu mi rekli da nešto ne znaju.

Rezultati glasanja publike na generalnoj probi u Malmeu (uzorak: 792 osobe):

Loreen – Tattoo 312 röster 39,4%

Smash into pieces – Six Feet Under 161 röster 20,3%

Emil Henrohn – Mera mera mera 104 röster 13,1%

Kiana – Where did you go? 91 röster 11,5%

Mariette – One day 47 röster 5,9%

Signe & Hjördis – Edelweiss 39 röster 4,9%

Axel Schylström – Gorgeous 38 röster 4,8%

Fun fact: Ovo je prvi put da je Loreen pobedila na glasanju tokom probe.

2012. pobedio Sean Banan, Loreen bila druga
2017. pobedila Wiktoria, drugi bio Jon Henrik Fjällgren, Loreen bila treća

Also the fun fact 😉

"The Malmö audience have always been out of touch with the rest of the Swedish televoters. Remember f.e. 2010 when they had Anna Bergendahl 7th out of 8th. Or the year after when they had Melody Club 1st with like 53% (they eventually finished second to last)."

Also the fun fact 😉

"The Malmö audience have always been out of touch with the rest of the Swedish televoters. Remember f.e. 2010 when they had Anna Bergendahl 7th out of 8th. Or the year after when they had Melody Club 1st with like 53% (they eventually finished second to last)."
A ne razumem šta pokušavaš da nam dokažeš? Da neće pobediti? Ok

A ne razumem šta pokušavaš da nam dokažeš? Da neće pobediti? Ok
Baš ništa, stavio fun fact, vezan za glasanje publike u anketi u Malmeu, nakon što su izašli rezultati ovogodišnje...a da li će pobediti, to ćemo da vidimo..

Molim vas, obrišite snimke probe, pošto možemo da izgubimo akreditaciju zbog toga. Hvala vam unapred.

Molim vas, obrišite snimke probe, pošto možemo da izgubimo akreditaciju zbog toga. Hvala vam unapred.
Kako kad je ovo sa Jutjuba? Ozbiljno pitanje.

Ovo je sve prosek osim nastupa koji je ubedljivo najzanimljiviji deo... Ko je radio nastup?

Prilično su rigorozni, pa je bolje da ne rizikujemo iako nismo direktno odgovorni...

Ovo je sve prosek osim nastupa koji je ubedljivo najzanimljiviji deo... Ko je radio nastup?
Mislim da sam negdje čitao prije nekoliko godina da imaju svoje ljude za nastupe te da svaki izvođač ima pravo na određenu svotu novca. Sve se usuglašava sa izvođačem i njegovim timom. Cilj je imati nastup koji će biti identičan na Eurosongu ili minimalno korigiran (više outfit).

Meni je zapravo zanimljivo kako SVT od stvari koje ima u svojem "skladištu" radi izvrsne nastupe. Većinom je to rad kamere, rad reflektora i svjetala... Ovdje je recimo stavljen led ekran koji imaju i samo treba posložiti rad kamere uz pjesmu, koreografiju, rad projekcije itd.

Last edited:
Da, SVT pravi sve nastupe i u cilju im je da svaki izgleda dobro, što zbog toga da program bude atraktivniji, što da bi se minimalno trudili oko pobednika.

To je najgledaniji program u Švedskoj i sigurno ima jedan od većih budžeta na švedskim televizijama, na SVT- u sigurno najveći pojedinačni budžet. U cilju im je da svi budu zadovoljni...

Znam sve to, ali pitam se ko je tačno iz Lorininog nastupa haha

Izvinjavam se. Evo.

Medkreatör: Tobias Rylander
Nummerkreatörer och koreografer: Keisha von Arnold, Lotta Furebäck, Sacha Jean-Baptiste och Jennie Widegren

Back