Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Eegor na dan nastupa u polufinalu:

vesna-rivas-candle-lighting.gif

Na kraju će da bude neko mega-iznenađenje, ne bi me čudilo da bude nešto od ovoga:

Frajle - Neka Neka | Serbia 🇷🇸 | National Final Performance | Eurovision 2023

Hercenšlus - Vremenska zona | Serbia 🇷🇸 | National Final Performance | Eurovision 2023

Filip Žmaher - Čujemo se sutra | Serbia 🇷🇸 | National Final Performance | Eurovision 2023

pa i ja sam plaćen, ali treba to malo perfidnije da radimo:rolleyes:
Nemam vremena da budem perfidna. Danas putujem i šanse da gledam uživo finale i da glasam, su 2% .
Od sutra moram da botujem kod domaćina da odgledamo live stream, bar 2.polufinala.

A od subote, botujem da glasaju za srpskog predstavnika na Eurosongu.
Pobedio Egret ili bilo ko drugi, moje aktivnosti botovanja biće još izraženije nego na ovom forumu.

Više ne znam gde sam napisala, ali sa Egretom i Lukom, stižemo na levu stranu tablice.
Finale za srpskog predstavnika , za mene, već završena priča.

Nisam rekao za Igora, već Frajle, nije isto :)

A zašto za Frajle ne bi bilo iznenađenje da pobede? Sad ne mogu da nađem kvote, znam da su bile prošle godine u Meridianu. Ako ih ima i ove godine Frajle su trocifrene stoposto.

Meni je bukvalno uvredljivo za gej zajednicu da se neko naziva favoritom jer je obuo štikle. U 2023. godini. Znači nije dovoljno umetnički spreman pa ide na tu kartu. Aj sad da se ne upuštam dalje u tu temu, stvarno se izvinjavam što sam malo zamračio inače znate da se ovde nikada nisam svađao i vrlo sam konstruktivan, cenim svačije mišljenje. Prestajem, obećavam.
A ko je rekao da je favorit zato sto je obukao stiklu? Kad sam slala listu glasanja, posladoh i za finale, Dzipsii mi je na drugom mestu. Jedna od retkih pesama koja mi se dopada na Pze -u, i zanr, interpretacija, produkcija, novi lik na muzickoj sceni a gle nije sa IDJ -a, nije Balkan trap ili satro pop sa folk zavijanjem, vec cist pop, pravo osvezenje a neverovatno simpatican.
Kad je rec o stikli, ili izgledu, radi se o marketingu. Pop ili rock zvezda u kombinaciji sa modom, je mocna kombinacija, koja otvara put novim trendovima u pop kulturi. Na nekom drugom nivou od ESC , David Bowie, Michael Jackson, Madona, punk, ceo grunge rock talas, lady Gaga su bili trendseteri. To je razlog zasto danas top modne kuce uzimaju muzicare za testimonial ili se inspirisu njima. Svi ucesnici su ulozili ovde jako puno para i okupili timove upravo zato sto je nacin na koji ce se predstaviti jako bitan. Neki ce to uraditi uspesno, neki manje.

Kada su Angellinini prilepci sa Tvitera uspeli da odjednom izokrenu ovde vec formiran stav na forumu zadnjih nedelja, pogotovo dok jos traje glasanje do utorka, onda me vise nista ne cudi...

A šta je sa mojim Filaretom? Živ li mi je? Zna li se šta? 😌😌

Pa kakav se stav formira nakon objave pesme je nebitno dok ne dođe nastup jer su pesme samo pola posla.

Ne znam sta se sad predstavlja kao neka sramota da se pesme dignu/spuste nastupom.

Mislim da je Saska Janks bila glavni favorit foruma 2019e ali je devojka unistila pesmu nastupom i to je to

Pa kakav se stav formira nakon objave pesme je nebitno dok ne dođe nastup jer su pesme samo pola posla.

Ne znam sta se sad predstavlja kao neka sramota da se pesme dignu/spuste nastupom.

Mislim da je Saska Janks bila glavni favorit foruma 2019e ali je devojka unistila pesmu nastupom i to je to
Znam, samo sto niko jos nije video taj nastup od nas pa da budemo sigurni. Mozda je Angellina i prosle godine bila okej na probama pa kad je krenuo program uzivo ukakila se u gace ocigledno

Neverovatno mi je da ce Angellina biti u stanju da izvodi pesmu i baca ljude u trans viseci u kutiji a nije mogla sa poda sa koreografijom od 5 pokreta.

Status
Not open for further replies.
Back