Pa ovo ne bi bilo uopšte iznenađenje, a kamoli mega...Frajle - Neka Neka | Serbia| National Final Performance | Eurovision 2023
Nemam vremena da budem perfidna. Danas putujem i šanse da gledam uživo finale i da glasam, su 2% .pa i ja sam plaćen, ali treba to malo perfidnije da radimo![]()
Dobro, evo umesto njih stavi onog Igora iza DugePa ovo ne bi bilo uopšte iznenađenje, a kamoli mega...
A ko je rekao da je favorit zato sto je obukao stiklu? Kad sam slala listu glasanja, posladoh i za finale, Dzipsii mi je na drugom mestu. Jedna od retkih pesama koja mi se dopada na Pze -u, i zanr, interpretacija, produkcija, novi lik na muzickoj sceni a gle nije sa IDJ -a, nije Balkan trap ili satro pop sa folk zavijanjem, vec cist pop, pravo osvezenje a neverovatno simpatican.Meni je bukvalno uvredljivo za gej zajednicu da se neko naziva favoritom jer je obuo štikle. U 2023. godini. Znači nije dovoljno umetnički spreman pa ide na tu kartu. Aj sad da se ne upuštam dalje u tu temu, stvarno se izvinjavam što sam malo zamračio inače znate da se ovde nikada nisam svađao i vrlo sam konstruktivan, cenim svačije mišljenje. Prestajem, obećavam.
Zabranjeno je pricati o ostalima jer je neko bacio mamac da ce samo tri kandidata imati vrhunske nastupe i boriti se za ESC. Odose svi u zaborav izgledaA šta je sa mojim Filaretom? Živ li mi je? Zna li se šta?![]()
Okay..Zabranjeno je pricati o ostalima jer je neko bacio mamac da ce samo tri kandidata imati vrhunske nastupe i boriti se za ESC. Odose svi u zaborav izgleda![]()
Znam, samo sto niko jos nije video taj nastup od nas pa da budemo sigurni. Mozda je Angellina i prosle godine bila okej na probama pa kad je krenuo program uzivo ukakila se u gace ociglednoPa kakav se stav formira nakon objave pesme je nebitno dok ne dođe nastup jer su pesme samo pola posla.
Ne znam sta se sad predstavlja kao neka sramota da se pesme dignu/spuste nastupom.
Mislim da je Saska Janks bila glavni favorit foruma 2019e ali je devojka unistila pesmu nastupom i to je to