meni je ok skroz...Pesma od Fradžli nije dobra ni u svom žanru, a ni mi nismo željni pretposlednjeg mesta u PF.
Sastav na temu moja prva ljubav.Ej neka, neka, ja te volim iz daleka... tekst kao da je pisalo dete u 2 razredu osnovne![]()
Slazem se. Tekstovi su generalno kriminalni ove godine.Nije baš da su ostali tekstovi remek dela. Ima daleko lošijih.
I to je tačno, imamo primera među favoritima.Nije baš da su ostali tekstovi remek dela. Ima daleko lošijih.
More ja jedva cekam koreo za ZZZMeni ipak u toj kategoriji prednjači Release Your Stress And Make A Mess With Zimi Zumi Zami.
Ja mislim da njegovu pesmu nisam ni jednom poslušao do kraja, previše mi je mid, ni ne sećam se teksta.A ko ima najbolji tekst? Po meni Dzipsii, samo steta sto je kompletan utisak mlak
A o Anđelini čak od početka pričamo kako bi voleli da nam promeni mišljenje, ja mislim da sam nekoliko puta rekao, i drago mi je što je tako ispalo.Ali ova Forumska katedra za promenu mišljenja koja se SVAKE godine čudi kad promeni neko mišljenje o pesmi nakon nastupa, a posle pretumbava svoj top 40 esc pesama do kraja maja + komentariše kako joj se mišljenje promenilo o nekoj pesmi nakon esc nastupa.
Izvolite klovna:![]()
Ja bih to ipak još malčice pričekao....i drago mi je što je tako ispalo.